Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και οι δικηγόροι – συμβολαιογράφοι

wpid-wp-1454268903169.jpeg

Δικηγόροι και συμβολαιογράφοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις προωθούμενες από τη Κυβέρνηση αλλαγές στο ασφαλιστικό σύστημα.

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας η οποία συνεδρίασε το Σάββατο, αποφάσισε ομόφωνα, τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων μέχρι τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου.

Επίσης, αποφάσισε να συνεδριάσει η Συντονιστική Επιτροπή την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου προκειμένου να εκτιμήσει τα νέα δεδομένα που τυχόν προκύψουν. Στην συνεδρίαση του Σαββάτου το δικηγορικό σώμα επανέλαβε τη θέση του ότι ένας ουσιαστικός διάλογος προϋποθέτει την απόσυρση του προσχεδίου της Κυβέρνησης και την έναρξη των συζητήσεων από μηδενική βάση.

Τη συνέχιση της αποχής από τα καθήκοντα τους από Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου μέχρι και Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου αποφάσισαν και οι συμβολαιογράφοι, κατόπιν ομόφωνης απόφασης της Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων της χώρας. Λόγω της αποχής δε θα διενεργηθούν οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί της Τετάρτης 3 Φεβρουαρίου.

image

http://www.efsyn.gr/arthro/klimakonoyn-tis-kinitopoiiseis-toys-kai-oi-dikigoroi-symvolaiografoi