ΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕ

wpid-wp-1453484639836.jpeg

Οι πληρωμένες γραφίδες της ΑΥΓΗΣ σε πλήρη δράση! Απίστευτη διαστροφή: Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013… Ο…ερωτευμένος τότε με τους αγρότες Αλέξης Τσίπρας ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου περνοδιάβαινε στα μπλόκα και δήλωνε: «Όλα σας τα αιτήματα, συνδέονται με το μνημόνιο. Όσο υπάρχει μνημόνιο και τρόικα, προοπτική για τον αγρότη δεν υπάρχει. Ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός. Αγροτιάς, εργαζόμενων, μικρομεσαίων, αυτοαπασχολούμενων»… Σήμερα το μιντιακό εκτελεστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα «Αυγή» τερμάτισε τη δημοσιογραφική καφρίλα διατυπώνοντας στη σημερινό της φύλλο τη θέση ότι οι αγρότες σε ορισμένα μπλόκα της χώρας υποκινούνται από «δεξιούς» και «ακροδεξιούς»!
Τώρα που δε μας βολεύει δηλαδή, ο αγρότης που κατεβαίνει με το τρακτέρ είναι ακροδεξιός, τότε ήταν «σύντροφος»…
Το οργουελικό ξαναγράψιμο της ιστορίας από τη μαγική πένα των στρατευμένων δημοσιογράφων που υπηρετούν πιστά τον κυβερνητικό οδοστρωτήρα όλων των εργατικών τάξεων έχει προκαλέσει σάλο!

Οι κωλοτούμπες του Αλέξη είναι άπειρες σε αυτόν τον έναν χρόνο που κυβερνάει, αλλά το να ρίχνει ένα στρατευμένο μέσο ενημέρωσης λάσπη στον ανεμιστήρα είναι αρκούντως απαράδεκτο!

Αλήθεια εκεί στην «Αυγή» οι…συνάδελφοι θα κατέβουν στο δρόμο να υπεραπιστούν το δικό τους ταμείο τώρα που έρχεται η μάχη του ασφαλιστικού ή θα συνεχίσουν με το «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»;;;

image

image

http://taxalia.blogspot.gr

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/AygqHU4Nwv8/blog-post_714.html