Ενα άγριο ξημέρωμα

wpid-wp-1455955809354.jpeg

Tην δύσκολη νύχτα του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη-(ιδιοκτήτη του Teatro), το ξημέρωμα της οποίας βρήκε τον Παντελή Παντελίδη να ταξιδεύει από το παλαιό Αεροδρόμιο στην αιώνια ζωή περιγράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο blog του.

Η νύχτα της Τετάρτης ήταν μια πολύ ζόρικη νύχτα για τον επιχειρηματία, όπως άλλωστε ήταν και θα είναι όλες οι νύχτες λίγο πριν τις πρεμιέρες. Το στρες ήταν μεγάλο και ήταν λογικό. Μάλιστα ήταν τόσο πολύ πηγμένο το μυαλό του Κώστα Μπερτάκη που έκλεισε ραντεβού στις 08.30 το πρωϊ στο αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού προκειμένου να δει από κοντά τον Διοικητή και να ανανεώσει το διαβατήριό του. Έτσι και έγινε. Στις 08.30 ο επιχειρηματίας ήταν στο Αστυνομικό τμήμα και περίμενε τον Διοικητή. Έναν διοικητή που έφτασε γύρω στις 09.00 ενημερωμένος για το συμβάν, που είχε λάβει χώρα μερικά λεπτά νωρίτερα. Και τώρα μιλάμε για μια απόσταση 300 μέτρων από το δυστύχημα. Εν ολίγοις ο μέντοράς του Παντελίδη βρισκόταν μόλις 300 μέτρα από το σημείο που ο τραγουδιστής χάθηκε.

Ο διάλογος που ακολούθησε είναι συγκλονιστικός με τον Διοικητή να λέει στον Κώστα «Πώς και είσαι εδώ. Έμαθες για το περιστατικό; Για το τροχαίο;» Για να λάβει την απάντηση του επιχειρηματία «Όχι. Πιο τροχαίο. Ήρθα για το διαβατήριο. Γιατί να μ΄ ενδιαφέρει ένα τροχαίο;» με τον Διοικητή να συμπληρώνει «Σ΄ ενδιαφέρει Κώστα, γιατί είναι ο Παντελής». Αμέσως μετά ο κ. Μπερτάκης φεύγει και πηγαίνει στο Ασκληπιείο. Είναι ο πρώτος που αντικρίζει τον Παντελή νεκρό. Είναι χτυπημένος στο κεφάλι, στο σημείο κάτω από το αριστερό μάτι, και πίσω. Πρόκειται για χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο που έχει κάνει την μεγάλη ζημιά. Προφανώς ένα από τα κολωνάκια του στηθαίου που κάποιοι είπαν ότι πέρασε μέσα από το αυτοκίνητο. Αργά χθες το βράδυ μιλώντας για δευτερόλεπτα με τον Κώστα κατάφερα μόνο να κρατήσω αυτό. «Έχασα το αστέρι μου». Όχι μόνο εσύ Κώστα. Όλοι μας.

image

image

image

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/ena-agrio-ximeroma/