Ερωτες …

wpid-wp-1455519043473.jpeg

Σήμερα γιορτάζουν οι ερωτευμένοι. Κυριάκο, τι δώρο έκανες στο Σόιμπλε; Μια ολοκαίνουργια κουζίνα Siemens! Αχ η αγάπη αυτή μας πεθαίνει.
Σταύρο, μην ξεχάσεις τα λουλούδια στο Μπόμπολα. Να είναι ξεριζωμένα από το δάσος στις Σκουριές, θα το εκτιμήσει το Boss.
Άδωνη, να χαίρεσαι τον Αντ1, το Σκάει, όλες τις Megaλες σου αγάπες. Άσε την Ευγενία στο σπίτι, πολιτικός είσαι, πολυκαναλικό ον, έχεις ανάγκες. Μεγάλες σαν το μισθό που παίρνεις.
Εσύ γιορτάζεις Λεβέντη μου; Αμέ! Κάνει δώρο στην παλάμη του μια φραπεδιά και μια πίτσα απ” όλα.
Το ΠΑΣΟΚ δεν γιορτάζει λόγω πένθους, αλλά ο Βαγγέλης θα φάει τούρτα. Μαζί με το ζαχαροπλαστείο και το παρακείμενο ψητοπωλείο.
Τώρα που είπα «ψητοπωλείο»… Κωστάκη μπράβο σου. Αφού δείπνησες με πρίγκιπα, τα όνειρα σου, να κάτσεις πάλι σε θρόνο, θα γίνουν αληθινά. Μπορεί να μη σου έκατσε η εκλογή αρχηγού στη ΝΔ, αλλά οι βασιλιάδες δεν εκλέγονται. Βασιλιάς πασών των μπριζολών, Αυτοκράτωρ του πιτόγυρου και του κοκορετσιού. Ο Θεός σώζει το σπληνάντερο!
Τι ζευγάρια, αιώνια ερωτευμένοι, μονιασμένοι! Να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο κι ο καθένας για την πάρτι του. Σκίζεται η ΝΔ για τα κανάλια, για τους βιομήχανους, για τους εφοπλιστές. Αλλά κι οι πλούσιοι, οι τραπεζίτες, πίνουν σαμπάνια στ” όνομα της.
Που πας ρε ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα σε ερωτευμένους; Το πολύ – πολύ να σου ρίξουν «ένα κρύο» οι πλουτοκράτες, μόνο και μόνο επειδή είσαι νέος στην εξουσία κι όμορφος ακόμη. Αμέσως όμως μετά θα βάλουν τα ακριβά τους κουστούμια, θα πάρουν τις λιμουζίνες και θα γυρίσουν πίσω στην πρώτη και μοναδική τους αγάπη: Τα δεξιά λαμόγια που λαδώνουν χρόνια και μεγαλώνουν μαζί τις μπίζνες τους. «Μοναδική αγάπη» μαζί με το χρήμα φυσικά.
Κι εσύ Αλέξη, θα μείνεις με τις υποσχέσεις τους. Καλά να πάθεις, γιατί τον κόσμο, που σε αγάπησε, τον απάτησες και τον παράτησες. Έτσι κάνουν ρε οι έντιμοι κι όσοι αγαπάνε; Να δίνουν όρκους, πως θα σκίσουν το Μνημόνιο, πως θα δώσουν 13η Σύνταξη, πως θα ζήσουμε καλά με το βασικό μισθό και μετά, μόλις ρίξουν (στο κρεβάτι) το λαό, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια; Κι όχι μόνο. Όταν θέλουν να σε δουν, όσοι σε πίστεψαν, όσοι σου έδωσαν ότι πολυτιμότερο είχαν, την ψήφο τους, να τους αφήνεις στους πέντε δρόμους και να φωνάζεις τους μπάτσους από πάνω; Ντροπή σου!
«Μου “φαγες όλα τα δαχτυλίδια και κοιμάμαι τώρα, κοιμάμαι στα σανίδια…» Αυτά τραγουδάνε στο δρόμο όσοι κάποτε ήταν μαζί σου. Αχ! Τους στράβωσε ο γιος της Αφροδίτης… Μπορεί βέβαια να ήταν κι η απόγνωση ή το προεκλογικό δούλεμα…

Αλλά σήμερα γιορτάζει ο Έρωτας. Η Τουρκία στέλνει δώρα στο ISIS, όπλα και βομβαρδισμούς. Η Αμερική δεν μας κάνει δώρα, αλλά θα κάνουμε sex, όπως κάθε φορά. Εμείς από κάτω, όπως κάθε φορά. Σήμερα όμως έχει ποικιλία. Γουστάρει, να μας πάρει στο Αιγαίο! Από τα Ίμια είχαμε να το κάνουμε εκεί. Αισθανόμαστε ήδη «υγροί».
Με τόσο πήδημα από ΕΕ και ΗΠΑ πρέπει να είμαστε ο λαός με τους περισσότερους οργασμούς στον πλανήτη. Πως είπατε; Είναι βιασμός, δεν είναι sex; Μα εμείς τους πληρώνουμε από πάνω, οπότε τι βιασμό λέτε; Είναι και ληστεία; Τώρα μάλιστα, αυτό εξηγεί πολλά… Και νόμιζα, ότι για να φέρονται, έτσι μας αγαπάνε, όμως εμείς είμαστε kinky αφού γουστάρουμε το ξύλο…
Παραλίγο να το ξεχάσω, αλλά ξεχνιούνται αυτά; Η Χρυσή Αυγή εκδηλώνει τον έρωτα της για το ναζισμό, το μίσος, θρηνώντας το χαμένο της εραστή, τον Αδόλφο. Να της κάνω δώρο μια θηλιά να πάει να κρεμαστεί να σμίξουν γρήγορα. Πως αλλιώς να την παρηγορήσω, που κλαίει επειδή οι ναζί έχασαν τον Πόλεμο; Να της δώσω δονητή, να πάει να…; Να σας πω. Ένα τέτοιο δώρο θα κάνει πολύ σύντομα ο κόσμος σε όλους τους κηφήνες. Μαζί με μπόλικες φάπες για να έχουν κάτι να τρώνε… Του χρόνου Λεύτεροι. .

image

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/02/blog-post_576.html