Με πρώτα θύματα τα παιδιά σας, ψυχανώμαλοι

wpid-wp-1455957751125.jpeg

Ψυχανώμαλοι συριζαίοι την καλημέρα μου..
Μαθαίνω ότι πάτε σούμπιτοι να θεσμίσετε τη σύν-νομη παιδεραστία, διότι νόμιμη, σύμφωνα και με τον Νόμο του Θεού και με τον Νόμο του ανθρώπου, δεν θα είναι ποτέ η άρρωστη ψυχή σας.

Διαβάζω λοιπόν οτι ο συντροφος [στην ανωμαλία] που ορίσατε για υπουργό της δικαιοσύνης σας, πρόκειται να αποδεχτεί την κατάργηση του άρθρου 347 του ποινικού κώδικα περί αποπλάνησης ανηλίκου…
Η ντροπολογία αυτή έχει κατατεθεί εδώ και μέρες από πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Β. Κατριβάνου, Κ. Δουζίνας, Αν. Καββαδία, Χρ. Καραγιαννίδης και Γ. Ψυχογιός) – που αλλού;
Φυσικά στο σύμφωνο συμβίωσης!.

Επειδή λέει: «η ύπαρξη της διάταξης αυτής στιγματίζει ποινικά μια κατηγορία ατόμων [τους παιδεραστές] ενώ διαιωνίζει και επιτείνει τις διακρίσεις και τον ρατσισμό σε βάρος τους»
Με λίγα λόγια ετοιμάζεστε να ξεκωλιάζετε αγοράκια και κοριτσάκια, που ακόμα δεν έχουν βγάνει ούτε χνούδι στα αχαμνά τους, καλυπτόμενοι πίσω από την πιο πρόστυχη ταμπέλα που εφευρέθηκε ποτέ στην ιστορία της προπαγάνδας, για να δικαιολογήσει τον υποβιβασμό του ανθρώπου σε χτήνος – τον ρατσισμό και την ισότητα!

Τα πρώτα θύματα λοιπόν να είναι τα παιδιά σας, ροζ καθάρματα…

image

image

Αλλά ήταν αναμενόμενη συνέχεια του συμφώνου συμβίωσης η νομιμοποίηση της παιδεραστίας.
Διότι κυρία μου ο άνθρωπος, με τη μορφη που τον γνωριζαμε, πρεπει να εξαφανιστει απο το θαυμαστο καινουριο συμπαν της Νεας Ταξεως.
Και το ον που θα κατασκευαστει, μετα απο τις συντονισμενες προσπαθειες των μηχανικων ελεγχου του Νου και των θλιβερών τους ανδρείκελων, πρέπει να είναι ένα πλάσμα φοβισμένο, ανίκανο να αντισταθεί, γεμάτο ενοχές και τρόμους, ένα μαλακό κέλυφος που θα γίνεται εύπλαστη ύλη, στα νύχια των παγκόσμιων αφεντικών

Και τι πιο τρομαγμένο, πιο αβέβαιο στη ζωή, πιο υποταχτικό, πιο εύπλαστο, πιο δουλικό, από ένα παιδί που το γαμανε κατα συρροην και κατ εξακολουθησιν απο την πιο τρυφερη ηλικια [ενιοτε ο "μπαμπας" και ο "μπαμπας"] και που εχει εκπαιδευτει να καμει ολα τα χατηρια στην Εξουσία – δηλαδη στον Αφανή Πατέρα/Αφέντη, ο οποίος υποκαθιστά πλεον τον αμείλικτο Γιαχβε της Ιουδαϊκής Φρίκης.

Η κολαση που φτιαχνετε για τον ανθρωπο ροζ καθαρματα, δεν θα περιοριστει ομως μοναχα στα παιδια των αλλωνων.
Και θα ερθει η ωρα να ακουσετε τε γλιο μου απο τα Ταρταρα, οταν τα πρωτα θυματα του ροζ εφιαλτη σας, θα ειναι τα δικα σας παιδια.

image

Α, και κατι ακομα…

Τοσα ασυνοδευτα παισδια μπαζουνε μεσα οι ροζ συμμοριτες, απο την αφγανοκογκολια…
Να μεινουν αχρησιμοποιητα;

image

http://attikanea.blogspot.com/2016/02/blog-post_228.html