Η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει να λέμε «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτισσσες»

wpid-wp-1458750596376.jpeg

image

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να απαγορεύσει στους Ευρωπαίους πολίτες -αλλά και στους πολίτες των άλλων χωρών- να λένε και να γράφουν «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες», «Είμαστε όλοι Βέλγοι», «Είμαστε όλοι Γάλλοι» κλπ, μετά από κάθε τρομοκρατικό χτύπημα στις ευρωπαϊκές χώρες.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δήλωσε πως δεν είναι σωστό να λέμε «Είμαστε όλοι Γάλλοι ή Βέλγοι», γιατί και οι περισσότεροι τρομοκράτες είναι Γάλλοι και Βέλγοι πολίτες, οπότε, όταν λέμε «Είμαστε όλοι Βέλγοι», ταυτιζόμαστε με τους τρομοκράτες.

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ πρόσθεσε πως, όταν κάποιος γράφει «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες», κάνει διάκριση σε βάρος των γυναικών.

«Το σωστό είναι ‘Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτισσες’» τόνισε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ «και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα επιτρέψει τον σεξισμό σε βάρος των γυναικών».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα πρέπει να λέμε «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτισσες» και «Είμαστε όλοι Γαλλίδες, Βελγίδες κλπ», γιατί έχει παρατηρηθεί πως οι τρομοκράτες είναι μόνο άνδρες, αφού οι γυναίκες δεν είναι και πολύ πρόθυμες να ζωστούν με εκρηκτικά και να πάνε να ανατιναχτούν γιατί μπορεί από την έκρηξη να τους χαλάσει το χτένισμα και το μανικιούρ.

Η παρατήρηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι απόλυτα σωστή, όπως σωστό είναι να λέμε «Είμαστε όλοι λεσβίες» γιατί το «Είμαστε όλοι γκέι» είναι φαλλoκρατικό και διαιωνίζει τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών.

Αίσθηση -αλλά και μεγάλες αντιδράσεις στη χώρα μας- προκαλεί και το σημείο της ανακοίνωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναφέρεται στους Έλληνες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στους Έλληνες απαγορεύεται όχι μόνο να λένε «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτες» αλλά και το «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτισσες».

Αυτή η απαράδεκτη διάκριση σε βάρος των Ελλήνων που δεν μπορούν να λένε «Είμαστε όλοι Βρυξελλιώτισσες» προκάλεσε την δικαιολογημένη οργή του Πάνου Καμμένου που θέλει να λέει ότι είναι Βρυξελλιώτισσα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση απάντησε πως απαγορεύεται στους Έλληνες να λένε «Είμαστε Βρυξελλιώτισες» γιατί αυτό μοιάζει με ύποπτη προσπάθεια αποφυγής των οικονομικών υποχρεώσεων της Ελλάδας, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει η ώρα να πληρωθεί η δόση για το χρέος και οι Έλληνες να πουν «Εμείς δεν σας χρωστάμε τίποτα, εμείς είμαστε Βρυξελλιώτισσες».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Και ολόκληρη η Ευρώπη να ισοπεδωθεί από τις βόμβες, εσείς θα λέτε ‘Είμαστε Έλληνες και σας χρωστάμε τα μαλλιά της κεφαλής μας’».

image

http://pitsirikos.net/2016/03/