Ενα βαν σαν του Κουφοντίνα στην Ριανκούρ γεμάτο βιβλία θέλουν να δωρίσουν οι Κινέζοι της Cosco στον Δρίτσα

wpid-wp-1467228779802.jpeg

Σοκαρισμένοι οι Κινέζοι της Cosco ανέθεσαν σε εκπροσώπους της εταιρίας τους να επισκεφτούν τα σπίτια του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του υπ. Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου ο οποίος ήταν υπουργός Ναυτιλίας όταν υπεγράφη η αρχική σύμβαση παραχώρησης. Οι άνθρωποι της Cosco έπαθαν την πλάκα τους όταν διαπίστωσαν ότι ο σημερινός υπ. Ναυτιλίας Δρίτσας και η παράγκα του έκαναν αγνώριστη την σύμβαση παραχώρησης για κάποιους λόγους που ο υπουργός και η παράγκα του γνωρίζουν.

-Κε Πρόεδρε κουβαληθήκαμε ως εδώ, στην ξακουστή Ραφήνα, για να εκφράσουμε σε σάς, τον πρωθυπουργό της αρχικής σύμβασης την απορία μας για την αντίδραση του υπουργού Δρίτσα. Επίσης δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ο υπουργός Δρίτσας πηγαίνει κόντρα στον πρωθυπουργό Τσίπρα. Τι συμβαίνει σ΄αυτή την κυβέρνηση κε Πρόεδρε; Μήπως μπορείτε να μας βοηθήσετε; Εχετε καμμιά ιδέα;

Ο Καραμανλής ρώτησε τους Κινέζους ποιον άλλον θα συναντήσουν. Εκείνοι του απάντησαν τον Πάνο Καμμένο. Ο Καραμανλής τους είπε ότι ο Πάνος μπορεί να δώσει λύση στο προβλημά τους.

Πράγματι οι εκπρόσωποι της Cosco καβάλησαν ένα βαν σαν αυτό του Κουφοντίνα στην Λουίζης Ριανκούρ και αφού το γέμισαν με βιβλία έφτασαν ως την πολυκατοικία που μένει ο Πάνος Καμμένος στα νότια προάστεια.

Οι Κινέζοι αφού εξέφρασαν την δυσφορία τους και στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τον παρακάλεσαν να παραδώσει τα βιβλία που είχαν στο βαν στον υπουργό Δρίτσα. Τα εξώφυλλα είχαν θέμα την κινέζικη ιστορία. Οι Κινέζοι πιστεύουν πως εάν ο Δρίτσας μελετήσει την ιστορία τους θα αλλάξει πάραυτα γνώμη για την Cosco και θα αποσύρει τις παλαβωμάρες του νομοσχεδίου που ετοίμασε παρεά με την παράγκα των συμβούλων του.

-Παιδιά καλύτερα να παραδώσετε οι ίδιοι τα βιβλία στον κ. Δρίτσα. Ελάτε να σας δώσω την διεύθυνσή του. Κι εγώ πιστεύω ότι ο κος Δρίτσας θα θέλει να μελετήσει την κινέζικη ιστορία…


http://kourdistoportocali.com