Ο άχαστος Θοδωρής Μιχόπουλος επιστρέφει στο Μέγαρο Μαξίμου

wpid-wp-1478552484178.jpeg

Επιτέλους! Ο άχαστος Θοδωρής Μιχόπουλος επιστρέφει στο Μέγαρο Μαξίμου.Για την ακρίβεια, ο Άγγελος Τσέκερης και ο Θόδωρος Μιχόπουλος αλλάζουν θέσεις: ο πρώτος φεύγει από διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, την οποία καταλαμβάνει ο δεύτερος (επιστρέφοντας έτσι στο πόστο που είχε πριν τον Ιούλιο του 2015) και ο κ. Τσέκερης παίρνει τη θέση του κ. Μιχόπουλου ως Προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος κατάφερε να αναδείξει το πολιτικό ταλέντο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ενώ έκανε εξαιρετική δουλειά και σαν διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού ως τον Ιούλιο του 2015. Είναι από τους δημοσιογράφους που ποτέ δεν ψωνίστηκαν από τα μεγαλεία της εξουσίας και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Επίσης ποτέ δεν πρόδωσε τις αρχές του κάτι που αποδεικνύει και πρόσφατη αρθρογραφία του στην «Εποχή». Ο Θοδωρής δεν άλλαξε ούτε συνήθειες μια και εξακολουθούσε να συχνάζει στο Τρίγωνο του Παγκρατίου.

Γενικά παρότι τους δημοσιογράφους χαρακτηρίζει η ίντριγκα, οι θεωρίες συνομωσίας και τα μπινελίκια του ενός για τον άλλο ο Θοδωρής είναι σπαθί παιδί και ο Τσίπρας έκανε πολύ καλά που τον επανέφερε στη θέση του διευθυντή του γραφείου τύπου.

Ο μόνος κίνδυνος του Θοδωρή σ΄αυτό το πόστο θα προέλθει εάν κάνει παρέα με τον Τέρενς Κουίκ. Οι δυό τους μπορούν να ανοίξουν Φιδεμπορική Ακαδημία. Οσο είναι μόνος του δεν έχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ο Θοδωρής αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει επικοινωνιακά την Εφη Αχτσιόγλου. Ετσι το κορίτσι γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος ήθελε να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο και άρχισε να εξιστορεί στον Αλέξη Τσίπρα τις σπουδαίες δημοσιογραφικές του επιτυχίες όπως την παρουσίαση της εκπομπής Λούνα Παρκ και τις αποστολές στην εμπόλεμη ζώνη των Βριλλησίων παρέα με τον Αργύρη Ντινόπουλο.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή