ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ.. Επιστρέφουν Σαμαράς-Βενιζέλος;

wpid-wp-1479411331073.jpeg

Εάν πιστέψουμε τα όσα λένε τελευταία οι «κακές γλώσσες» που όμως γνωρίζουν πολύ καλά τα τεκταινόμενα στην πολιτική «σκακιέρα», τότε τους επόμενους μήνες θα «τρίβουμε τα μάτια μας» με αυτά που θα συμβούν.

Το προφανές είναι ότι οι «παλιές καραβάνες» έχουν πάρει και πάλι το «όπλο» τους και επιχειρούν να έρθουν κοντά στο πολιτικό τους ακροατήριο πιθανότατα επειδή υπολογίζουν πως … κάτι έρχεται και θα τους δοθεί και πάλι η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν. Ενα είναι βέβαιο: To ΠΑΣΟΚ τελειώνει καθώς υπάρχει έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία έχουν εντοπιστεί λογαριασμοί made in USA στελεχών του Κινήματος που έχουν γράψει ιστορία.

Γράφει Ο… ΙσχυροΓΝΩΜΩΝ_ignomisou.gr

Ίσως λοιπόν δεν είναι τυχαίο ότι αυτή την περίοδο ο Ευάγγελος Βενιζέλος «πήρε τα βουνά» και «οργώνει» την Νότια Ελλάδα.. Μάλιστα, βρέθηκε στην Σπάρτη, όπου όπως λένε οι πληροφορίες μας δεν υπήρξε η ανταπόκριση που θα ήθελε ο Ευάγγελος από τον τοπικό πληθυσμό.

Το «περίεργο» είναι όμως το ότι οι «κακές γλώσσες» συνδυάζουν την «εκστρατεία» Βενιζέλου με εκείνη του Αντώνη Σαμαρά -που τελευταία δείχνει και εκείνος εξαιρετικά δραστήριος, τόσο που να έχει αρχίσει να «ενοχλεί» τους «Μητσοτακικούς»- στην Μακεδονία.

Λένε πως μεταξύ των δύο αντρών -του Αντώνη και του Ευάγγελου- υπάρχει κάποιοι είδους «ανοιχτός δίαυλος»… Πόσο μάλλον τώρα που ο Βενιζέλος μοιάζει να κρατά αποστάσεις από την Φώφη… Και σε αυτό το κάδρο των Βενιζέλου – Σαμαρά, οι ίδιες «κακές γλώσσες» τοποθετούν και την Άννα Διαμαντοπούλου! Η οποία την ερχόμενη εβδομάδα θα βρεθεί σε κοινή εκδήλωση με τον Βενιζέλο!!

Βρε λες σε αυτό το έρμο το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας… να μην τα έχουμε δει ακόμη όλα;;;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή