EKTAKTO – Κυριάκος Αμοιρίδης: Ομολόγησε τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη η σύζυγός του!

wpid-wp-1483130738420.jpeg

Κυριάκος Αμοιρίδης: Ομολόγησε ότι συμμετείχε στο φόνο η Βραζιλιάνα σύντροφός του, Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα – Το ίδιο έκανε κι ο αστυνομικός εραστής της – Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα – Κάμερες δείχνουν τον εραστή να σέρνει τη σορό του πρέσβη στο αυτοκίνητό του! – «Καταιγιστικές» εξελίξεις στην υπόθεση.

Μετά και την ομολογία της Φρανσουάζ ντε Σόουζα Ολιβέιρα, συζύγου του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, ότι συμμετείχε στο έγκλημα πάθους, φαίνεται πως ξετυλίγεται το κουβάρι του εγκλήματος που συγκλόνισε Ελλάδα και Βραζιλία.

Ενοχος για την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία, δήλωσε νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής (30/12) ο εραστής της γυναίκας του θύματος και αστυνομικός Σέρτζιο Μορέιρα, τον οποίο μάλιστα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ φαίνεται πως βοήθησε ο ξάδερφός του.

Μάλιστα στην υπόθεση εμπλέκεται και ένα τέταρτο άτομο για το οποίο δεν υπάρχουν ακριβής πληροφορίες για τον ρόλο του στην δολοφονία.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο Μορέιρα και η σύζυγος του Αμοιρίδη, Φρανσουάζ, είχαν σχεδιάσει εκ των προτέρων τη δολοφονία.

Η σύζυγος του Έλληνα πρέσβη φαίνεται πως ομολόγησε την πράξη της όταν οι αστυνομικοί έδειξαν σχετικό βίντεο από το σημείο του εγκλήματος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή