Αθάνατα Τζουμέρκα…

wpid-wp-1483704981197.jpeg

O Τραμπ θα βγάλει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα και θα μας κουρέψει 70% το χρέος στο Ταμείο…

Αυτό υποστηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας στους συνομιλητές του, ανάμεσα στους οποίους και η εκστασιασμένη Νοτοπούλου. Ο Ελληνας πρωθυπουργός θεωρεί δεδομένο ότι θα συμβεί αυτό επειδή έχει όπως υποστηρίζει ισχυρή πρόσβαση στο επιτελείο του Τραμπ.

Η βεβαιότητα του Τσίπρα για την πρόσβαση στον επιτελείο του νέου πλανητάρχη έχει θορυβήσει ακόμη και τον Κυριάκο ο οποίος απορεί πως είναι δυνατόν ο Τσίπρας από τα Τζουμέρκα να βρήκε πρόσβαση και στον Τραμπ, εκτός από την Μέρκελ, και ο ίδιος να μην μπορεί να κάνει μία συνάντηση “κορυφής” που θα ανεβάσει τις μετοχές του. Ακόμη και η Ντόρα που είναι πολιτικός με εκτόπισμα και διεθνές κύρος δεν μπορεί να χωνέψει πως οι Τρινιτά Τσίπρας-Καμμένος βρήκαν πρόσβαση στο επιτελείο του νέου πλανητάρχη. Μάλιστα η ίδια προσπαθεί να βρει πρόσκληση ώστε να παρεβρεθεί στην ορκωμοσία.

Φαντάσου οξυδερκή αναγνώστα να δώσει το παρόν ο Μπαλαφίνιο και να μην είναι κανείς από την ΝΔ. Η συμπάθεια της Μέρκελ στον Τσίπρα έχει τσατίσει ανυπέρβλητα ακόμη και τον Επίτιμο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος από το “οι Γερμανοί είναι φίλοι μας” έφτασε να λέει ότι “οι Γερμανοί δεν έχουν μπέσα”!

Κι αν η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν αυτή που άνοιξε την πόρτα της οικογένειας Κλίντον στον Τσίπρα στην περίπτωση του Τραπ ψάχνονται όλοι για τις προσβάσεις που έχει εξασφαλίσει ο “κομμουνιστής” Τσίπρας που αποχαιρέτησε τον Φιντέλ Κάστρο αυτοπροσώπως.

Στην ΝΔ τσιμπιούνται παρότι ο οξυδερκής Κικίλιας τους διαβεβαιώνει πως ο Τσίπρας δεν έχει καμμία σοβαρή πρόσβαση στο επιτελείο του Τραμπ και ότι απλά πουλάει φούμαρα.

Ο Κικίλιας βρήκε πρόσβαση στην Ιβάνκα Τραμπ μέσω του Γιάννη Αντετοκούμπο. Ο Γιάννης είναι κολλητός της κόρης του Τραμπ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή