O δημοσιογράφος που τεμάχισε την υπουργό του Νόμου-ΤΕΡΑΣ

0027_ALEKSIA_KOYLOYRI_DIMITRIS_IKONOMOY_27062012

Η υπουργός που δίνει την χαριστική βολή στην κυβέρνηση με το Νόμο-τέρας του Ασφαλιστικού είχε το θράσος να βγει στην τηλεόραση για να το υποστηρίξει.

Την ίδια στιγμή έκλεισαν 150.000 μπλοκάκια και όταν οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουν μέσα στις επόμενες ώρες τα ποσά που πρέπει να πληρώσουν όχι απλά θα τα κλείσουν και θα πάρουν τα βουνά αλλά θα τα κάψουν πρώτα.

Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ στάθηκαν στο ύψος τους χωρίς να γλείφουν την υπουργό και να σαλιαρίζουν μαζί της.

Στο κάτω-κάτω αυτή η μισάνθρωπη δήθεν αριστερή καταστρέφει εκατομμύρια ζωές εκεί έξω με πρωτοφανή εμπάθεια.

Ειδικά ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε τις πιο ουσιαστικές ερωτήσεις με αποτέλεσμα από τις απαντήσεις της υπουργού να διαπιστώσουμε το μένος που διακατέχει την κυβέρνηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Καμαρώστε την:

Ο Δημήτρης Οικονόμου γεννήθηκε στη Λίμνη Πλαστήρα το 1964 αλλά από 6 μηνών βρέθηκε στην Αθήνα.
Είναι Έλληνας δημοσιογράφος που ξεκίνησε το 1989 την καριέρα του στον Flash (ραδιόφωνο).
Το 2010 έχοντας συνεργαστεί, παράλληλα με τον Flash, με πολλά έντυπα και κανάλια, πήρε μεταγραφή για τον ΣΚΑΪ 100.3 αλλάζοντας την επί τόσα χρόνια επαγγελματική του στέγη.
Στην τηλεόραση τον έχουμε δει στην παρουσίαση της εκπομπής “Πρώτη γραμμή” αρχικά στη ΝΕΤ και έπειτα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πάντα ως τηλεοπτικό δίδυμο με τον Βασίλη Λυριτζή.

< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°



πηγη