ΟΙ Πυρήνες έτοιμες να διαδεχθούν τον Τσίπρα….

newego_LARGE_t_420_54449649-1024x640

Κι όμως στον Σύριζα ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα καθώς διαισθάνονται ότι καταρρέουν και θα καταρρεύσουν ολοκληρωτικά εάν κλείσει η β΄αξιολόγηση η οποία μετά την νίκη του Ρούττε και τις βόμβες ελληνικής προέλευσης που στείλαμε στους Σόιμπλε και Τόμσεν θα είναι πιο οδυνηρή από ποτέ.

Ο Σύριζα θα επιστρέψει βίαια στο 4-5% και ο Τσίπρας θα βρεθεί ανάμεσα σε αναρίθμητα πυρά από τα οποία δύσκολα θα αποδράσει πολιτικά σώος.

Την ίδια τύχη θα έχει φυσικά και ο Τσακαλώτος οπότε ανοίγει ο δρόμος για την μεγάλη μάχη της διαδοχής ανάμεσα στους Σκουρλέτη και Φίλη.

Τόσο ο Φίλης όσο και ο Σκουρλέτης ετοιμάζονται για εκείνη τη μάχη που μπορεί να διεξαχθεί ακόμη και μέσα στο 2017 καθώς εάν καταποντιστεί-κόντρα στις δημοσκοπήσεις- και η Λεπέν στη Γαλλία πολύ εύκολα η Μέρκελ και ο Σόιμπλε θα περιγράφουν τον Σουλτς ως ένα αλκοολικό επικίνδυνο λαικιστή παλιάτσο που θέλει να δώσει κι άλλα λεφτά στους κατσιαπλιάδες Ελληνες και οι Σοσιαλδημοκράτες θα υποστούν δεινή ήττα.

Ολα λοιπόν παίζονται στις εκλογές της Γαλλίας. Εκεί θα κριθεί το πολιτικό μέλλον του Σύριζα αλλά και του Τσίπρα ο οποίος πόνταρε σε μια ενδοευρωπαική κρίση.
oi_pyrines_tis_fotias_esteilan_to_dema_ston_soimple_1
Ακόμη και οι Πυρήνες της Φωτιάς φρόντισαν να παραληφθούν οι εκρηκτικές επιστολές τους την επομένη των εκλογών στην Ολλανδία ποντάρωντας εκεί που πόνταρε και ο Σύριζα: Στην νίκη Βίλντερς που θα προκαλούσε έναν ακόμη σεισμό στην Ευρώπη.

Το σενάριο αυτό δεν τους βγήκε οπότε θα υπάρξουν και το εγχώριο μέτωπο ραγδαίες εξελίξεις.

Mάλιστα η νίκη του Ρούττε στεναχώρησε και τον φίλο μου, ένοπλο σύντροφο Γιώργο Κουρή, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Μέγαρο Μαξίμου και με άρθρο του στην Kontranews κάνει λόγο για στημένο παιγνίδι:

ΕΥΤΥΧΩΣ που βρέθηκε στο δρόμο του Ολλανδού πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε, ο… Ερντογάν, που ζήτησε να μιλήσει στους Τούρκους εργάτες στο Ρότερνταμ και αυτός, κάνοντας τον καμπόσο του το απαγόρευσε!..

ΕΥΤΥΧΩΣ που η Ολλανδική κυβέρνηση «συνέλαβε» την Τουρκάλα υπουργό… που είχε πάει να μιλήσει κρυφά στους συμπατριώτες της στο Ολλανδικό Προξενείο, την έχωσαν βιαίως σ΄ ένα περιπολικό της αστυνομίας και την πέταξαν έξω από τα σύνορα της χώρας τους…

ΤΑ δύο αυτά πρωτοφανή, ομολογουμένως για Δημοκρατική Ευρωπαϊκή χώρα, γεγονότα… απογείωσαν τον Ολλανδό πρωθυπουργό και κέρδισε τις εκλογές…

ΑΚΟΜΑ και ο θρασύτατος και ψευδής χαρακτηρισμός του Ερντογάν, ότι οι Ολλανδοί είναι… φασίστες, αν είναι δυνατόν ένας φασίστας σαν τον Ερντογάν, που έχει γεμίσει τις τουρκικές φυλακές με τους πολιτικούς του αντιπάλους να λέει… φασίστες τους Ολλανδούς!..

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ όμως νικητής των εκλογών είναι ο επίσης… φασίστας Ολλανδός Γκέερτ Βίλντερς ο οποίος κατέλαβε τη ΔΕΥΤΕΡΗ θέση και θα είναι πλέον αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γιατί αν ο Ερντογάν δεν είχε… συμφωνήσει(;) να… ΑΛΛΗΛΟΒΟΛΕΥΤΟΥΝ με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, τώρα πρώτο κόμμα θα ήταν ο φασίστας Βίλντερς, το κόμμα του οποίου είναι υπέρ της εξόδου της χώρας του από το ευρώ και την επιστροφή της στο ΦΙΟΡΙΝΙ…

ΟΛΗ αυτή η «μάχη» που δόθηκε μεταξύ Ολλανδών και Τούρκων, ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΗ μας φαίνεται. Πολύ μυστήριο και… Γκεστάπο μυρίζει…

ΓΙΑ να δούμε αν ποτέ θα μάθουμε τους ανθρώπους που συνέλαβαν αυτή την ιδέα και ΠΩΣ την πραγματοποίησαν!

ΓΙΑ να δείτε δε πόσο στημένος ήταν ο καβγάς μεταξύ Τουρκίας και Ολλανδίας, δεν έχετε παρά να περιμένετε λίγες μόνο βδομάδες, οπότε θα δείτε τους Τούρκους και τους Ολλανδούς να γίνονται πάλι πρώτης τάξεως φιλαράκια. Μόλις ο Ερντογάν κερδίσει το δημοψήφισμα, θα δείτε τα φιλιά και τις αγκαλιές έχουν να πέσουν μεταξύ Ολλανδών και Τούρκων.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ χαμένος των προχθεσινών εκλογών είναι ο πολύς κ. Ντάισελμπλουμ, αυτός που μας κουνούσε και του κουνούσε και ο Βαρουφάκης το δάκτυλο… Από τις 38 έδρες που είχε το κόμμα του, έχασε τις 29 και έμεινε με 9!.. Παρά την τεράστια και διεθνή προβολή που τα τελευταία χρόνια είχε εξασφαλίσει σαν πρόεδρος του Eurogroup….

ΓΙΑ να δούμε τώρα, μετά τη νίλα που υπέστη στις εκλογές, θα έχει το θάρρος να παραιτηθεί, ή θα μεριμνήσει να φύγουν… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…

ΑΝΤΕ στο καλό…

Σφίγγουν τα γάλατα λοιπόν για τον Σύριζα και όπως όλα δείχνουν το 2017 θα είναι έτος Αποκάλυψης…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη