Γιατί ο Τσακαλώτος ΜΠΛΟΚΑΡΕ στο κινητό του την Λούκα

wpid-wp-1491231542104.jpeg

Πως ο Τσίπρας άδειασε και τη Λούκα και γιατί ο Τσακαλώτος την μπλόκαρε στο κινητό του! Νέα αποκάλυψη-βόμβα από τον Βηματοδότη, ο οποίος γράφει:

Δυσαρεστημένη και κυρίως απογοητευμένη, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, είναι η Λούκα Κατσέλη με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο Πρωθυπουργός είχε υποσχεθεί στην πρώην πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, μετά την αποχώρησή της από την προεδρία της τράπεζας, να την τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, εκεί δηλαδή που τοποθετήθηκε για 17 μόνο ώρες ο Γιώργος Κιμούλης. Η Λούκα μαθαίνω πως έφαγε χοντρή πόρτα από τον Αλέξη. Οι ημέρες περνούσαν αλλά από το Μέγαρο Μαξίμου δεν υπήρχε καμία ενόχληση. Ετσι, αφού της είχε υποσχεθεί τέτοια θέση ο Πρωθυπουργός, αποφάσισε να κινηθεί εκείνη προς τον κ. Τσίπρα. Προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μαζί του. Παρά τις επίμονες προσπάθειές της, ο Πρωθυπουργός δεν έβγαινε στο τηλέφωνο. Καμία απολύτως ανταπόκριση. Οι κλήσεις έμεναν αναπάντητες και απαυδισμένη η κυρία Κατσέλη αποφάσισε να απευθυνθεί στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αλλά και από εκεί το τηλέφωνο έδειχνε συνεχώς κατειλημμένο.

Για την ιστορία σάς πληροφορώ ότι προτού ο κ. Τσίπρας υποσχεθεί το ΚΠΙΣΝ στην κυρία Κατσέλη, της έταξε μια άλλη θέση. Να την τοποθετήσει πρόεδρο του νέου Υπερταμείου. Παράλληλα με την πρόταση αυτή, της ζήτησε και ένα… ρουσφετάκι: Να μεσολαβήσει ώστε ως ενεργός πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας να πείσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Λ. Φραγκιαδάκη να παραιτηθεί. Η Λούκα τού απάντησε πρώτον για το Υπερταμείο ότι δεν μπορεί να πάρει αυτή τη θέση γιατί δεν… ξέρει να πουλάει, ότι δεν είναι… πωλήτρια και όσο για το ρουσφετάκι που της ζήτησε ο Πρωθυπουργός τού είπε (κάπως συνεσταλμένα θα έλεγα) ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Εν συνεχεία ο κ. Τσίπρας επέμεινε για τη θέση του Υπερταμείου με τη Λούκα να αρνείται. Και όταν άκουσε τη δικαιολογία ότι «δεν ξέρει να πουλάει», αυτός με το γνωστό αφοπλιστικό χαμόγελό του της απάντησε: «Μα ποιος σου είπε πως θέλω να πουλήσω;». Εκτοτε ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να έχει βάλει φραγή εισερχομένων κλήσεων στο τηλέφωνο της κυρίας Κατσέλη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή