Αγάπα τη ζωή, για να σε αγαπήσει κι αυτή… Ταξίδεψε

7342

Δεν δικαιούσαι να στεναχωρηθείς. Δεν δικαιούσαι να γκρινιάξεις μήτε και να κλάψεις. Δεν δικαιούσαι να παραπονεθείς παρά μονάχα να στοχαστείς. Πως έχεις ήδη αρκετά. Πως δεν εκτίμησες ούτε τα μισά.

Κοίταξες ό,τι δεν είχες. Ζήλεψες πλούτη και ρήτρες. Δεν χάρηκες με τις χαρές σου. Δεν ωρίμασες ποτέ σου. Άνθρωπε ξύπνα και στοχάσου. Άλλοι ξενιτεύονται για να μη πεινάσουν. Οι βόμβες πέφτουνε ακόμη. Κι εσύ αράζεις στο μπαλκόνι.

Παιδιά που τρέχουνε στους δρόμους, άνθρωποι σε στενούς διαδρόμους. Κι εσύ εκεί σε μια γωνία, να κλαις για ψεύτικη φιλία. «Αγάπες», «γκόμενες», μεθύσια. Μα μηδενική ζωή στα ίσα.

Δειλός και καταποντισμένος. Σε ψεύτικα σύννεφα πίσω κρυμμένος. Κρύβεσαι από την αλήθεια. Σε λίγο θα ζητάς βοήθεια. Για τα χαζά προβλήματά σου. Ξύπνα και σκέψου πως υπάρχουν άλλοι. Με μια αλήθεια πιο μεγάλη. Με αληθινά προβλήματα. Που τους χτυπούν τα βλήματα. Από πραγματικούς πολέμους. Κι ανθρώπους καταραμένους. Που παίζουν με ζωές των άλλων και καταστρέφουν περιβάλλον. Ζωές και χρώματα στους τοίχους. Και καθετί κόντρα του μίσους.

Ξύπνα και σκέψου πως τα ‘χεις όλα ενώ άλλοι σκοτώνονται ακόμη και τώρα. Σήκω κι εκτίμησε τη ζωή σου. Άλλοι ονειρεύονται τη δική σου …

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°