Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ Απειλούν την ζωή της βουλευτού Ραχήλ Μακρή

20131019-134608

Με αερόδρομιο-φάντασμα μοιάζει το νέο αεροδρόμιο της Πάρου το οποίο στην ουσία είναι ένας υπό κατασκευή αεροδιάδρομος!

Και σαν να μην έφτανε αυτό το έργο αποκτά οσμή σκανδάλου με μία Ελληνίδα βουλευτή να δέχεται απειλές για την ζωή της από τον Πρόεδρο Ξενοδόχων της Πάρου!

Αφορμή η σχετική ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου που έχει καταθέσει από τον Αύγουστο στην Βουλή η κ. Ραχήλ Μακρή, βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ.

Μάλιστα η υπόθεση παίρνει δραματική μορφή μετά την καταγγελία της κ. Μακρή για ληστεία στο σπίτι στενού συνεργάτη ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο, όπως  απεκάλυψε η κ. Μακρή μιλώντας στο Κουρδιστό Πορτοκάλι.

-Επικοινώνησε μαζί μου ο Πρόεδρος των Ξενοδόχων Πάρου και απείλησε την ζωή μου  με την δικαιολογία ότι βάζω εμπόδια στη δημιουργία του νέου αεροδρομίου.

«Τόλμησε να κάνεις τέτοια ερώτηση και μετά δοκίμασε να πατήσεις το πόδι σου στην Πάρο. Θα σε σκοτώσω!». 

Σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή η πρόθεσή μου. Από την άλλη δεν μπορώ να μείνω αδιάφορη όταν με λεφτά του ελληνικού λαού-όλων μας-γίνεται ένα έργο με προυπολογισμό 25 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ το οποίο παρουσιάζει ήδη μεγάλα προβλήματα. Κατ΄αρχήν δεν μπορεί να κατασκευαστεί νέος Πύργος Ελέγχου ενώ υπάρχει θέμα με τα όμβρια.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ καταγγέλει επίσης περίεργες μεθοδεύσεις με τις απαλλοτριώσεις στη γύρω περιοχή. Τον πλούσιο φάκελο της υπόθεσης κρατούσε ο συνεργάτης της, ο οποίος άρχισε να δέχεται απειλές για την ζωή του με αποκορύφωμα την ληστεία του σπιτιού του.

Η υπόθεση αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε μια συγκυρία που η Τρόικα ζητεί να κλείσουν πολλά περιφερειακά αεροδρόμια, ανάμεσα στα οποία κι εκείνο της Πάρου!

Πάντως σε περίπτωση που η κ. Μακρή διαθέτει, όπως λέει, ντοκουμέντα για πιθανή διασπάθιση χρήματος τότε η παρέμβαση της Δικαιοσύνης θα πρέπει να είναι δεδομένη.

http://kourdistoportocali.com/