Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ Πολυτελή γραφεία 500 τ.μ νοίκιασε η Χρυσή Αυγή No2. Νέο κόμμα με πλούσιους χορηγούς στην ακροδεξιά!

venizelos-akhs-frigate (1)

Μια ολόκληρη μπίζνα έχει στηθεί στον σκοτεινό κόσμο της ακροδεξιάς  καθώς πάσης φύσεως συμφέροντα συνωστίζονται για να καρπωθούν την απήχηση του νεοναζισμού στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στα επόμενα 24ωρα θα γίνουν τα εγκαίνια των εντυπωσιακών γραφείων (500 και πλέον τ.μ) της Χρυσής Αυγής No2 σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας.

Πρόκεται για κόμμα του ίδιου ιδεολογικού χώρου το οποίο επιχειρεί να εκμεταλλευθεί το κενό, την στιγμή που ο Μιχαλολιάκος αγωνιά στον Κορυδαλλό κια στέλνει μηνύματα ότι δεν έχει εκχωρήσει την αρχηγία στην σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια. Γύρω από την αρχηγία της Χρυσής Αυγής τώρα έχει στηθεί μια ολόκληρη παραφιλολογία καθώς κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Καρατζαφέρη να φλερτάρει με τον Κασιδιάρη.

Το εντυπωσιακό πάντως στον χώρο της ακροδεξιάς είναι η ικανότητα αυτών των μορφωμάτων να βρίσκουν χορηγούς την στιγμή που κόμματα όπως το ΚΚΕ αναγκάζονται να πουλήσουν ακόμη και την συχνότητα του 902 για να τα βγάλουν πέρα.

Ήδη το νέο κόμμα ετοιμάζει πυρετωδώς το γραφείο τύπου και τον επικοινωνιακό του μηχανισμό στα ΜΜΕ.

Είπαμε, στο χώρο της ακροδεξιάς έχει στηθεί μια μεγάλη και επικίνδυνη μπίζνα…

http://kourdistoportocali.com/