Δεν θα περάσουν!!!

wpid-wp-1435581695595.jpeg

Οι δανειστές λένε ότι η πόρτα για μια συμφωνία είναι ανοιχτή. Άρα η διαπραγμάτευση είναι σε εξέλιξη. Άρα αντιμετωπίζουν το δημοψήφισμά μας ως διαπραγματευτικό χαρτί, κάτι που εξάλλου δεν αρνείται η ελληνική κυβέρνηση. Άρα η άποψή τους για το δημοψήφισμα, για το αν έπρεπε να γίνει, για το ποιο θα έπρεπε να είναι το ερώτημα, για το τι θα σημαίνει το αποτέλεσμα, όλα τούτα γίνονται στο πλαίσιο της δικής τους ανταπάντησης στο διαπραγματευτικό χαρτί που λέγεται δημοψήφισμα.

Δικό τους ισχυρό χαρτί είναι η φαλκίδευση του δημοψηφίσματος, ότι δηλαδή δήθεν είναι ένα δημοψήφισμα για το ευρώ. Παραποιούν το ερώτημα με αβάσιμη διασταλτική ερμηνεία, ποντάροντας στο φόβο και την προτίμηση των Ελλήνων υπέρ της παραμονής στο Ευρώ. Το ίδιο κάνει, ακολουθώντας όπως πάντα τη γραμμή τους, και η εγχώρια αντιπροσωπεία των δανειστών, Σαμαράδες, Βενιζέλοι, Ποταμάκηδες και λοιποί.

Αυτή τους η καταδολίευση δεν πρέπει να περάσει!

Αν περάσει, οι Έλληνες δεν θα μπορούν ν’ αποφασίζουν πια για τίποτε. Ούτε για το αν θα κόψουν το κάπνισμα. Όποιος από τους δανειστές δεν γουστάρει, θα λέει ότι ισοδυναμεί με έξοδο από το Ευρώ.

Όποιοι σκέπτεστε να ψηφίσετε «ναι», για όποιο λόγο κι αν το σκέπτεστε, μην το κάνετε αυτό στους Έλληνες! Μην τους στερήσετε τα πάντα!

Δεν θα τους περάσει, δεν θα περάσουν!!!

sotosblog