Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Tελεσίγραφο στον πολιτικό!

attack

Σας είχα προειδοποιήσει εγκαίρως-γράφει ο Βηματοδότης- ότι θα σκάσει βόμβα με έναν πολιτικό (από τους πλέον γνωστούς των τηλεπαραθύρων) για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι ο οικονομικός εισαγγελέας Π. Αθανασίου έστειλε έγγραφο στον εν λόγω πολιτικό και τον καλεί ως τις 30 Ιουνίου να πληρώσει 400.000 ευρώ ως πρόστιμο για ποσό 1 εκατ. ευρώ που δεν είχε δηλώσει.

Αν ως το τέλος του μήνα ο εν λόγω πολιτικός δεν πληρώσει το πρόστιμο, τότε θα ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον  του (και με την κατηγορία του ξεπλύματος μαύρου χρήματος) και η υπόθεση θα διαβιβαστεί στη Βουλή ώστε να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του.

Το πρόβλημα δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται, αφού ο εν λόγω πολιτικός δεν πλήρωνε το πρόστιμο ως τώρα λέγοντας ότι περιμένει μια απόφαση του Διοικητικού Εφετείου όπου προσέφυγε με την οποία ζητούσε ακύρωση του προστίμου, πλην όμως η υπόθεση έχει αναβληθεί. Να είστε ωστόσο βέβαιοι ότι επειδή απαιτούνται τούτες τις ημέρες ψήφοι για την ψήφιση της νέας συμφωνίας με τους δανειστές ο εν λόγω πολιτικός δεν πρόκειται να φέρει αντιρρήσεις στο κόμμα του.

http://kourdistoportocali.com/post/44912/politikossiriza