Ρε ψεκασμένε…. Μήπως μπορώ να νοικιάσω ένα λόχο, όταν δεν έχει ασκήσεις;

wpid-wp-1460579490779.jpeg

image

Προσφορές που θα φέρουν «τεράστιες επενδύσεις» έχει στα χέρια του ο Καμμένος. Σε μια εποχή που οι ελληνικές επιχειρήσεις φυτοζωούν και οι περισσότεροι επιχειρηματίες περιμένουν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ για να συνεχίσουν να λειτουργούν οι επιχειρήσεις τους, η δήλωση του ότι υπάρχουν προσφορές για επενδύσεις στην Ελλάδα σε περιουσία των Ε.Δ κάνει τη διαφορά.

Υποστήριξε ότι μόνο για τη νήσο Φλέβες, ένα μικρό νησάκι στο Σαρωνικό που συνήθως ασκούνται οι επίλεκτες ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, υπάρχουν δύο δελεαστικές προτάσεις.

Το που θα ασκούνται αυτές μετά ; Στο σπίτι τους.

Όπως είπε η μία πρόταση για επενδύσεις στις Φλέβες «είναι από την πλευρά του Άμπου Ντάμπι για ενοίκιο με 100 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα πηγαίνουν στον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού και τη δημιουργία ενός resort 22 χιλιάδων θέσεων με επένδυση 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ» ενώ η δεύτερη πρόταση «από την πλευρά του Ισραήλ, για τη δημιουργία του Silicon Island, δηλαδή πρότυπου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης, που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο, προκειμένου να μπορέσει να αξιοποιηθεί αυτή η περιουσία».

Αναφέρθηκε επίσης και στην αξιοποίηση της περιουσίας των ενόπλων δυνάμεων την οποία οι προηγούμενοι άσχετοι με μπίζνες υπουργοί την αφήναν ανεκμετάλλευτη, και οποία θα επιχειρηθεί μέσα από τη δημιουργία ενός στρατιωτικού ΤΑΙΠΕΔ.

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που μία ακίνητη περιουσία 37 δισ. ευρώ μπαίνει προς εκμετάλλευση με ένα πολύ απλό τρόπο. Έχουμε βάλει ως όριο το 5% της αντικειμενικής αξίας για ετήσιο ενοίκιο όλων των ιδιοκτησιών των τεσσάρων ταμείων των Ενόπλων Δυνάμεων» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και εξήγησε: «Με 5%, λοιπόν, επί της αντικειμενικής το χρόνο μπορούμε να νοικιάζουμε για 50 ή 100 χρόνια μια περιοχή η οποία δεν χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή για στρατιωτική χρήση.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/04/blog-post_0.html