Το νου σας … ρεμάλιαααα. Η υπομονή έχει όρια, και…. σχοινί υπάρχει μπόλικο.

SavedPicture-201562112832.jpg

«Στα όπλα» καλεί τους οπαδούς του ο «ΑΡΗΣ» Σαμαράς μέσω άρθρου του στην «Καθημερινή της Κυριακής» επιβεβαιώνοντας τις υπόγειες διεργασίες προς πραξικοπηματική ανατροπή της κυβέρνησης . Πόσο ποιο μαλάκες μπορεί να γίνουν οι δεξιούληδες. Νομίζουν ότι ο κοσμάκης έχει όρεξη για γιαλατζί αγώνες, και μάλιστα από δεδηλωμένους προδότες ; Σε πλήρη λοιπόν κινητοποίηση για ανατροπή της κυβέρνησης καλούν κατόπιν εντολής των δανειστών που πληρώνουν και τα έξοδα της παράστασης , ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, την Δευτέρα τους χαζο- οπαδούς τους με νέα συγκέντρωση «a la Μεϊντάν» στην πλατεία Συντάγματος, ενώ ο αρχιφασίστας Σαμαράς με πολεμικές φράσεις στο άρθρο του ζητεί «γενική επίθεση» κατά της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας!

Χρησιμοποιώντας φράσεις οι οποίες απέχουν πολύ από μια δημοκρατική αντιμετώπιση και θυμίζουν περισσότερο την ουκρανική αντιπολίτευση όταν ο πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας Β.Γιανουκόβιτς και η κυβέρνησή του δεν είχαν εγκρίνει την συμφωνία σύνδεσης της χώρας με την ΕΕ με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ο όλεθρος στην πλατεία Μεϊντάν:
«Τα ψέματα τελείωσαν, τα παιχνίδια τελείωσαν, ο τζόγος με το μέλλον της χώρας τέλειωσε, η ώρα της ευθύνης έφτασε, με την ευρωπαϊκοί πορεία της Ελλάδας δεν μπορεί να παίζει κανείς. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους ανεύθυνους, τους μαθητευόμενους μάγους ή τους ακραίους να σύρουν μίαν ολόκληρη χώρα στην καταστροφή».

Νομίζει ο αρχιμαλάκας πως με ένα τσούρμο σελεμπριτο-φασίστες της φάπας, μπορεί να κάνει κάτι; η στηρίζετε στην έξωθεν βοήθεια. Δεν το βλέπουμε για πολύ το κεφάλι του στην θέση του .Θα τον κάψει τελείως τον μαλάκα ο Βορίδης, γιατί αυτές οι νοοτροπίες και σκέψεις, είναι δικές του.

Να προσέξουν καλά τα ρεμάλια να μην πάρουν την θέση της χρυσής αυγής στο σκαμνί με ποιο βαριές κατηγορίες , γιατί δεν θα μιλάμε απλά για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά για …..πραξικοπηματίες.

Ixnos