Γεμίζουν ακόμη και …τις παιδικές κατασκηνώσεις.

wpid-wp-1460183189089.jpeg

image

Ένα πούλμαν με 65 μετανάστες και πρόσφυγες αναχώρησε το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τις κατασκηνώσεις του Αγ.Ανδρέα.

Την ίδια ώρα, στις παιδικές κατασκηνώσεις του υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης στο Λαύριο και το οποίο διαχειρίζεται το Πολεμικό Ναυτικό, μεριμνούν για τη φιλοξενία των νέων μητέρων προσφύγων . Στο κέντρο φιλοξενίας Λαυρίου έχει διατεθεί το κατάλληλο προσωπικό -μόνιμο και στρατεύσιμο – που φροντίζει για τη διατήρηση ικανοποιητικών συνθηκών υγιεινής, τη σίτιση των φιλοξενουμένων και την παροχή πρωτοβάθμιας ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του κέντρου φιλοξενίας Σκαραμαγκά από στελέχη της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού. Το Πολεμικό Ναυτικό έχει ήδη διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό για την λειτουργία του που έχει αναλάβει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες οργάνωσης του για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του.

«Μη χάνετε το κουράγιο σας, είμαστε μαζί σας, σας αγαπάμε…!» γράφει το φυλλάδιο που θα μοιραστεί στους λαθρομετανάστες .

Παρεμπιπτόντως και το ζουμί που …χάθηκε.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/04/blog-post_99.html