Διαπλοκή και Διαφθορά θα έχουν την »τιμητική» τους στην παρέλαση-»καρνάβαλο» Νέας Υόρκης, Κυριακή 10 Απριλίου

wpid-wp-1460184574765.jpeg

image

450.000 δολ. θα ξοδευτούν γιά έναν 3ωρο »καρνάβαλο», ενώ ελληνικά σχολεία κλείνουν από έλλειψη χρημάτων
«Picture of a search engine ready website»>Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος »Νέας Δημοκρατίας» (ως »μέγας τελετάρχης») και Δημ. Βίτσας, αναπλ. υπουργός “Αμυνας (»τελετάρχης»- κομπάρσος) θα εκπροσωπήσουν Διαπλοκή και Διαφθορά των πολιτικών-κομματικών συμμοριών της χρεοκοπημένης Ελλάδας και το σάπιο κράτος της, γιά να θυμίζουν και στην Ομογένεια την δουλοπρέπεια, ευθυνοφοβία, ασυδοσία, μίζα, αρπαχτή, ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία κ.ά.
Όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις των τελευταίων 30-35 χρόνων που εξέθρεψαν Διαπλοκή και Διαφθορά, γνωρίζουν ότι αυτές κατάστρεψαν την χώρα. Δεν τις αγγίζουν όμως γιατί έζησαν και ζουν »παρασιτικά» από αυτές. “Αρα, Διαπλοκή και Διαφθορά είναι το… εθνόσημό τους. Κατά συνέπεια, θεσμικοί παράγοντες της Ελλάδας, που προσκαλούνται σε παρελάσεις της Ομογένειας, εκπροσωπούν ΚΑΙ Διαπλοκή-Διαφθορά.
Η Ομογένεια, καλείται από τους διαπλεκόμενους της διοργανώτριας Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, μέσω των ασυνείδητων κι εξαγορασμένων τοπικών ελληνόφωνων ΜΜΕ (με καταχωρήσεις από χρήματα για την… παρέλαση και την »μερίδα του λέοντος» στο μαγαζάκι του »μητσοτακικού» κυρ- Αντώνη), να δώσει χρήμα και να παραβρεθεί στην παρέλαση-καρνάβαλο. Και από ότι φαίνεται, θα τους τιμήσει με την… απουσία της.
Σε ρόλο βασιλιά-καρνάβαλου στην παρέλαση, o αστείος αρχιεπίσκοπος Δημήτριος. Από κοντά και ο »μπακαλόγατος» Cats, με την κυρά και τον παπα-Καρλούτσο. Μαζί και οι τσολιάδες από την Ελλάδα, για να θυμηθούμε και το Μαλαφούριο »μπροστά πάνε οι παπάδες και από πίσω τους τσολιάδες». Και αν παρελαύνοντες και θεατές μαζί, φτάσουν τις 7.000, θα είναι »θαύμα». Κόστος του τρίωρου καρνάβαλου που ονομάζεται παρέλαση; Μόνο… 450.000 δολ. Τι σημασία έχει αν κλείνουν ελληνικά σχολεία εξαιτίας έλλειψης χρημάτων; Θα αφήσουμε παρελάσεις-καρνάβαλους, χορούς – πανηγύρια και απονομές »τιμητικών πλακών» σε… μηδενικά, για ικανοποίηση του κόμπλεξ κατωτερότητας και θα σώσουμε ελληνικά σχολεία; Στην Ομογένεια δεν γίνονται τέτοια.
Σημ. 1: Επειδή η »οργανωμένη Ομογένεια» Νέας Υόρκης είναι μικρογραφία της πολιτικής-κομματικής Ελλάδας, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας, με Γαλάτουλα αρχηγό, δεν πάνε πίσω σε διαπλοκή-διαφθορά… Δεν αληθεύει η φήμη ότι θα παρελάσει και άρμα με χορηγό την Siemens.
Σημ. 2: Οι »τζαμπατζήδες» στις δεξιώσεις για την παρέλαση, περίπου το 1/5 του συνόλου, είναι παράγοντες της…Ομοσπονδίας.

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/04/10.html