H διαπλοκή θέλει να τους κάνει όλους…. μητσοτακικούς.

wpid-wp-1460237702454.jpeg

image

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 23:15, ο νεκραναστημένος πρόεδρος της Εθνικής Ενότητας Γιώργος Καρατζαφέρης σε μια συνέντευξη εφ” όλης της ύλης στον Νίκο Χατζηνικολάου «στον ενικό» & στο Star.
Το παιχνίδι άρχισε να χοντραίνει άγρια. Σπρώχνουν τόσο άσχημα τον Καρατζαφέρη που θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Νομίζουν ότι έτσι θα συρρικνώσουν την χρυσή αυγή η δεν θα πάνε οι δυσαρεστημένοι δεξιοί λόγω του «κεντρώου» Μητσοτάκη προς αυτήν, αλλά προς τον ξεχασμένο χοντρό. Ο μαλάκας ο Μπαλτάκος με τις εξυπνάδες του που είναι της εποχής του 50,  το μόνο που θα καταφέρει είναι να συσπειρώσει και την Νουδούλα, και την Χρυσή Αυγή. Ο μεγάλος χαμένος θα είναι πάλι ο Καρατζαφυρερ.

Όσο για τον Νικολάκη;  Aπο όποιον  τα πάρει, του κάνει καλή δουλειά. Δεν γνωρίζουμε εάν του ζητήσει επιβεβαίωση για το αποκαλυπτικό του πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην  Real News για κατάθεση μαμούθ, ύψους 1.600.000 ευρώ σε off shore του Γιώργου Καρατζαφέρη, από εταιρεία που ανήκει στο γνωστό αντιπρόσωπο οπλικών συστημάτων και προμηθευτή του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, Αλέξανδρο Τσάτσο. που μπορείτε να δείτε εδώ  Ὁ Χατζηνικολάου …«καθαρίζει» τὸν Καρατζαφέρη … πράγμα το οποίο έγινε αιτία να καρφώσει ο Φυρερ τον Νικολάκη λέγοντας πως τον πίεζε να ψηφίσει το μνημόνιο όπως μπορείτε να δείτε εδώ.
Καρατζαφέρης:Ο Χατζηνικολάου με πίεζε να ψηφίσω το μνημόνιο…

Εκτός εάν αρχίσει και αυτός να κραυγάζει… είμαι καλό πλυντήριο.

Η Εκπομπή έχει ενδιαφέρον για να δούμε ποιός θα γίνει ποιο ξεκούμπωτη ρόμπα.

image

http://ixnos.blogspot.com/2016/04/h_10.html