ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! – Πανούσης: Μου είχαν πει να είμαι έτοιμος για grexit

wpid-wp-1437745779198.jpeg

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης παράχωρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Mega,και σε ερώτηση αν η κυβέρνηση είχε πάρει μέτρα για ενδεχόμενο Grexit απάντησε «εμένα μου είχε ζητηθεί να προετοιμαστώ και ήμουν έτοιμος».

Ακόμη ο κ. Πανούσης έκανε λόγο για τρικομματική κυβέρνηση με αφορμή τα όσα συνέβησαν στις ψηφοφορίες για τα δύο πακέτα προαπαιτουμένων βάσει όσων προβλέπονται στη συμφωνία της 12ης Ιουλίου.

«Είναι άλλο πράγμα να διαφωνείς σε νομοσχέδιο και άλλο να έχεις συγκροτημένο σχέδιο για την εξουσία. Όταν βλέπεις ότι ψηφίζουν οι ίδιοι αριθμοί τότε υπάρχει συγκροτημένή σκέψη» παρατήρησε ο κ. Πανούσης.

«Οι αριθμοί, συν-πλην ένα είναι οι ίδιοι αν παρατηρήσει κανείς τις ψηφοφορίες», είπε ο κ. Πανούσης. Ουσιαστικά φωτογραφίζοντας της Αριστερή Πλατφόρμα,

«υπάρχει ένας συγκροτημένος πυρήνας με σαφή διαφορά στρατηγικής και θα συνεχίσει να υπάρχει πρόβλημα. Για το λόγο αυτό μίλησαν για γάγγραινα ».

«Πόσο μπορεί να αντέξει το κόμμα να μείνει ενωμένο;» αναρωτήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί με έμμεσο τρόπο πως ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει άμεσα να λάβει πρωτοβουλίες απομάκρυνσης του πυρήνα αυτού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έτσι γίνεσαι ηγέτης, κάτι ανάλογο έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου στο παρελθόν».

Μάλιστα ο υπουργός είπε ότι ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να βάλει 10 υπουργούς που δεν θα επιθυμούν να εκλεγούν ξανά έτσι ώστε να δουλέψουν απερίσπαστοι και να κάνουν όσα πρέπει να γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα για τη σωτηρία της χώρας.

«Για μένα το πρόβλημα μου είναι το εξής ότι έχεις 3,5 χρόνια για να δείξεις ότι ξέρεις να κυβερνάς αριστερά. Όλοι μιλούν για αριστερό ή δέξιο κράτος αλλά δεν έχουμε κράτος» συμπλήρωσε με νόημα.

CommentsVisit website
Hellas Now – RSSToday, 13:00