Εικόνες από το μέλλον..41 χρόνια μετά

wpid-wp-1437745306637.jpeg

Μπουνιές κλωτσιές και πανικός σε υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Λούτσα με ανθρώπους να είναι στημένοι σε ουρά χιλιομέτρων για τα 300 ευρώ, καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής ζητώντας παρέμβαση της αστυνομίας, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Οι Ελληνες πολίτες ζούμε σε συνθήκες οικονομικής και κοινωνικής εξαιτίας των επιλογών αλλά και των τσαρλατάνων του πολιτικού προσωπικού που υποδύονται τους αρχηγούς των κομμάτων τους.

Είναι ντροπή να βλέπεις τον πρωθυπουργό Τσίπρα να χαμογελά στην προκλητική Βαλαβάνη που μάς κοροιδεύει κατάμουτρα, αντί να την διαγράψει.

Είναι προκλητικό και απέραντα υποκριτικό να καταπίνει τις προκλήσεις του Λαφαζάνη και της Κωνσταντοπούλου.

Είναι προκλητικό και στην σφαίρα της ψυχιατρικής την μισή μέρα να ξεκατινιάζονται στον ΣΥΡΙΖΑ και την άλλη μισή να φιλιούνται-αγκαλιάζονται.

Και από την άλλη τα γραφικά πολιτικά ράκη της Συγγρού, τα οποία έχρισαν αρχηγό έναν εκπρόσωπο του βαθέως πελατειακού κράτους της δεξιάς, έναν μαχαλόμαγκα που εμπλουτίζει την σάτιρα του Τάκη Ζαχαράτου, με την ελπίδα ότι ο Τσίπρας θα καταστράψει ολοσχερώς τη χώρα και αφού μας οδηγήσει στη δραχμή θα επιστρέψει ο λαοπρόβλητος Καραμανλής.

Για την ανύπαρκτη Φώφη Γεννηματά, η οποία επίσης στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπούμε στον κόπο να κάνουμε σχόλια.

Είναι λυπηρό όμως να βλέπεις τον Θεοδωράκη να συμμετέχει σ΄αυτό το πραξικόπημα της Δραχμής.

Συμφωνούν οι οπαδοί του ΠΟΤΑΜΙΟΥ με την στήριξη της κυβέρνησης Τσίπρα η οποία καθημερινά χάνει και τα τελευταία ψήγματα εμπιστοσύνης των Θεσμών;

Μετά το ΔΝΤ αρνούνται να ασχοληθούν να την αναξιοπιστη Ελλάδα και τα στελέχη της Κομισιόν.

Αν οι οπαδοί της ΝΔ μέσα στο χάσιμο και την αμηχανία τους δεν μπορούν να διακρίνουν τις θανάσιμες επιλογές των Μειμαράκη-Καραμανλή, οι οπαδοί του ΠΟΤΑΜΙΟΥ οφείλουν να ζητήσουν εξηγήσεις από την ηγεσία τους.

Οι Ελληνες πολίτες βρισκόμαστε αιχμάλωτοι στην Ζιμπάμπουε των Τσίπρα-Μειμαράκη, με την ανοχή του Σταύρου Θεοδωράκη και της ανύπαρκτης Φώφης.