Τελικά είναι όλα τόσο απλά!

wpid-wp-1437050207503.jpeg

Υπάρχουν ακόμα εκείνοι οι γραφικοί που μίλαγαν για το τέλος της ……Μεταπολίτευσης; Υπάρχουν ακόμα όλοι αυτοί που μίλαγαν για την αγωνιστική δύναμη της ….. πρώτης αριστερή κυβέρνησης; Το σύστημα αυτό που έφερε τον πρίγκιπα της ελληνοαμερικανικής παροικίας της Αθήνας ως το πιόνι επιβολής της πολιτικής τους, ως το plan a, και απέτυχε τόσο οικτρά, γιατί η δεδομένη ανικανότητα, η απόλυτη βλακεία που είχε τον έκανε τόσο απρόβλεπτο!!!! Η συνεχιζόμενη από δόλο προσπάθεια του, για να μας βάλει στην ….φιλόξενη αγκαλιά του ΔΝΤ, που αποδεδειγμένα πια, ήταν το μεγάλο σχέδιο για την είσοδο του στην Ευρώπη, με το σκάνδαλο της Ελλ. Στατ., είχε ως μόνο πρόβλημα την ηλιθιότητα του πιονιού που είχαν βάλει! Το δεδομένο αυτό έφερε την καταστροφή των Καννών με τους ευρωπαίους να συνειδητοποιούν την απύθμενη υποκρισία, το πόσο μαριονέτες ήταν οι εδώ καρικατούρες που είχαν! Πάλι και τότε το δημοψήφισμα, πάλι η απειλή του Grexit!!!!!!

Σήμερα πια καταλαβαίνουμε πως η αποτυχία του plan A έφερε το plan b που από καιρό είχαν ετοιμάσει! Ο ……αριστερός Αλέξης! Ο πεφωτισμένος ηγέτης της …….Αριστεράς!!!!! Ο καλύτερος σύμμαχος των αμερικανών μετά την πτώση του σιδηρού παραπετάσματος (sic)!!!!!! Πάντα ο …..σοσιαλισμός στην υπηρεσία της μητρόπολης του καπιταλισμού!!!! Πάντα το fake για να καλύπτεται το original!!!! Πονάει αλλά είναι η αλήθεια! Το 63% του ελληνικού λαού που ψήφισε το όχι στην παρωδία της δημοκρατίας που βιώσαμε από την κατ’ όνομα αριστερή κυβέρνηση μαριονέτα! Η μαζική αυτή κοροϊδία που ο ….αριστερός ιδεολόγος πρωθυπουργός του τίποτα βάπτισε ως ναι! Κατεστραμμένη η αντιπολίτευση από την ανικανότητα της, από την άνευ λόγου εμφάνιση της σε ανίερες συμμαχίες, που ουσιαστικά οδηγούν την Χώρα στα βράχια!!! Μέσα από τα μάτια των Ευρωπαίων ή οποιουδήποτε σώφρων ανθρώπου η τιτάνια κυβίστηση του Αλέξη από το όχι στο ναι, ειλικρινά, πως θα βλέπουν αυτόν τον λαό που έβγαλε ως κυβέρνηση αλλά και έδωσε πλειοψηφία στο Όχι και ξημέρωσε το ναι; Πόσο ηλίθιους να μας βλέπουν; Κάτι το 2009, κάτι το 2012, κάτι το 2015, φαίνεται πως το τρις εξ αμαρτείν ουκ λαού σώφρων εστί, ταιριάζει εδώ! Τώρα που διαβάζω όλους αυτούς τους ……πλανημένους ψηφοφόρους του Σύριζα να φωνάζουν, ήθελα να ρωτήσω: Τώρα τι; Που; Που θέλουν τώρα να σας πάνε; Ποιος θα είναι ο αγαπημένος που θα ψηφίσετε; Τι έρχεται; Ποια είναι η νέα επιλογή των πραγματικών ηγετών αυτού του τόπου που θα σας δώσουν να κάνετε πρωθυπουργό; Το 2009 τον Ζαβό! Το 2012 τον Γκαβό! Το 2015 τον Ευλύγιστο!!!! Ποιος έρχεται μετά; Μήπως ο ένστολος; Μήπως η ….χρεοκοπία της ….Αριστεράς, σέρνει και την άνοδο της ….Δεξιάς; Μήπως στον φόβο του Χάους που έρχεται, χρειαστεί η ….επιβολή της ησυχίας; Μήπως ο μπαμπούλας της …..άτακτης χρεοκοπίας οδηγήσει μετά την γελιοποίηση της ….αριστεράς στην ….Δεξιά; Μήπως σημερινοί και χθεσινοί υπέρμαχοι της ……πρώτης φοράς Αριστεράς, με κάποιο νέο …….πολιτικό μασάζ «καταλάβουν» πως η ….«μόνη λύση» είναι η νέα ……ταμπέλα; Όλοι αυτοί που έκαναν το 3% του Σύριζα κυβέρνηση κάνουν κάτι άλλο κυβέρνηση; Με μόνο χαμένο την Ελληνική Δημοκρατία;

Τελικά είναι τόσο απλό, και θα το φωνάζω με όλη την δύναμη μου! Το τραγικό λάθος του 2009 συνεχίζεται! Η κατηφόρα είναι συνεχόμενη!!!!!! Το έργο είναι το ίδιο, και ανέβηκε την επομένη των εθνικών εκλογών του 2009! Από τότε συνεχίζεται, μόνο που αλλάζει …..μπουλούκι! Αλλάζει τους κομπάρσους που παίζουν!! Το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο! Κακής ποιότητας έργο! Ελπίζω η αυλαία του έργου, να μην είναι και η ….Αυλαία της Χώρας!  Ελπίζω!

image