Oλετήρας ο Τσίπρας, Ελληνας Μαδούρο που υπέγραψε την καταστροφή

wpid-wp-1462798830892.jpeg

Ράγιζε η καρδιά σου καθώς τον άκουγες.

Ούτε φυσικά μπορούσες να πιστέψεις ότι ο Γιώργος , φανατικός υπερασπιστής του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, θα έφτανε η στιγμή να αποκαλεί από τον αέρα του Real Fm τον σημερινό πρωθυπουργό “ολετήρα” και “Ελληνα Μαδούρο” που θα κλείσει την πόρτα της χώρας.

Ο Γιώργος Τράγκας μάλιστα έκανε λόγο και για εθνικές απώλειες.

Η εκπομπή ήταν μια γροθιά στο στομάχι καθώς οι αλήθειες που εκστόμιζε ήταν τόσο σκληρές και τόσο πραγματικές που δύσκολα θα μπορούσες να τον κατηγορήσεις ότι παίζει το παιγνίδι του Μητσοτάκη και της ΝΔ.

Η Ελλάδα ταξιδεύει να χίλια στην Αβυσσο.

Οσο για τις επενδύσεις, ποιος να επενδύσεις σ΄αυτό εδώ το Κράτος που δεν είναι παρά ένα Φορολογικό ISIS;

Είστε επενδυτής και έχετε 1 εκ. ευρώ. Αν τα βάλετε στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβετε τον κίνδυνο μιας χώρας σε κατάσταση στασιμοχρεοκοπίας, με όλα τα προβλήματα που περιγράψαμε και η επιχειρηματική σας δραστηριότητα θα επιβαρύνεται με πανάκριβη ενέργεια, πανάκριβους έμμεσους φόρους (24%), πανάκριβες ασφαλιστικές εισφορές και πανάκριβα επιτόκια δανεισμού από τις τράπεζες (αν βρείτε να σας δανείσουν). Αν παρόλ’ αυτά η επένδυση πετύχει και αρχίσετε να βγάζετε κέρδη τότε θα πληρώσετε 29% φόρο και μετά άλλο 15% φόρο στα μερίσματα και μετά άλλο ένα 10% έκτακτη εισφορά. Γιατί να επενδύσετε στην Ελλάδα; Υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη εξασφάλιση θα έχουν τα λεφτά σας αν τα ρίξετε σ’ ένα πηγάδι!

image