Αποκαλύπτουμε τον Έλληνα Γκλεν Κιμ που ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας του Μνημονίου

wpid-wp-1439147999264.jpeg

Γύρευε τι παίρνουν στο υπ. Οικονομικών για να απαντάνε με θράσος ότι θα πληρώσουν τον μυστηριώδη κορεάτη που προσέφερε τιες υπηρεσίες του στον Βαρουφάκη και εξακολουθεί να τις προσφέρει στον Τσακαλώτο.

Τα 125.000 ευρώ του Κιμ αδικούν τον ηρωικό Θοδωρή Μιχόπουλο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ανέλαβε υπεύθυνος επικοινωνίας του 3ου Μνημονίου, πρώτη φορά αριστερά, σε περίπτωση που πέσουν οι υπογραφές.

Ο Θοδωρής είναι αδικημένος σε σχέση με τον Κιμ παρότι ο ίδιος διαθέτει πιο πλούσιο βιογραφικό από τον Γκλεν που το βιογραφικό του είναι μούφα σύμφωνα με το ΒΗΜΑ. Στο κάτω-κάτω ο Θοδωρής διετέλεσε αρχισυντάκτης της Πόπης όταν ο Κιμ κόλλαγε απλά μπρίκια.

Ο Μιχόπουλος επίσης είχε την τύχη να θητεύσει στο πλευρό του πλέον φωτεινού μυαλού της εγχώριας τηλεόρασης Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ανέδειξε την ελληνίδα Κριστιάν Αμανπούρ, Πετρούλα.

Τι να κλάσει ο Γκλεν Κιμ μπροστά στον Θοδωρή Μιχόπουλο, σε βλήτα;

Και όλα αυτά για έναν άνθρωπο που εμφανίστηκε με ένα βαρύ βιογραφικό που δεν διέθετε. Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, ο Κορεάτης οικονομολόγος εμφανίστηκε ως συνεργάτης του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Επιπλέον, ότι έστησε το μηχανισμό EFSF και ότι δημιούργησε τον ESM, ενώ εμφανιζόταν και ως ειδικός που εργάστηκε για τη ρύθμιση του τραπεζικού χρέους στην Ισλανδία.

Σύμφωνα, όμως, με την εφημερίδα, που παρουσιάζει το πραγματικό βιογραφικό του Γκλεν Κιμ, ο Κορεάτης δεν δούλεψε για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο Βερολίνο, καθώς εργάστηκε ως απλός σύμβουλος άλλης υπηρεσίας, με έδρα την Φρανκφούρτη. Επίσης, όχι μόνο δεν έστησε τον EFSM, αλλά πήγε στον οργανισμό πέντε μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας του. Καμία σχέση δεν φαίνεται να έχει και με την ίδρυση του ESM.

Όσον αφορά το ισλανδικό χρέος, εργάστηκε ως σύμβουλος, όμως, όχι για το χρέος, αλλά για την άρση των capital controls στη χώρα.

Δηλαδή φούτσες μπλε μπροστά στα προσόντα του Θόδωρα ο οποίος ανέλαβε την επικοινωνία του μνημονίου-όπως προαναφέραμε.

Κι αυτό μετά την λαμπρή πορεία που είχε ως διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού-ο Θοδωρής έγραφε τα πιο φιδεμπορικά non papers στην ιστορία του Μαξίμου.

Στην συνέχεια ο Νίκος Παππάς για να μην τον έχει μέσα στα πόδια του τον πάσσαρε στον Τσακαλώτο.

Το δίδυμο Γκλεν Κιμ-Θοδωρή Μιχόπουλου είναι σύμβουλοι του Τσακαλώτου!

Τελικά μέσα στην τραγωδία της αυτή η Κολομβία των Βαλκανίων δεν σταματά να μας διασκεδάζει…

image

http://kourdistoportocali.com/post/46059