ΖΗΤΑΩ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ

wpid-wp-1439227220584.png

Ε, όχι !! Δεν δικαιούνται να εκπλήττονται ή να προκαλούν σάλο σε όλη την Ευρώπη από τη φωτογραφία ενός αστυνομικού που χαστουκίζει έναν μετανάστη..

Σε καμιά περίπτωση δεν επιδοκιμάζω την πράξη αλλά εξ αιτίας της μεταναστευτικής εφόδου οι νησιώτες μας ζουν εδώ και καιρό κάτω από από συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης, πολλώ δεν μάλλον τα σώματα ασφαλείας που καλούνται να βάλλουν σε τάξη αυτόν τον εξαθλιωμένο ανθρώπινο όχλο..

Αρκεί μια λάθος κίνηση μια οξεία φράση που εύκολα μπορεί να ξεφύγει για να πάρει ο νους και το σώμα φωτιά.. Δεν είδα όμως ως τα σήμερα ούτε ένα ρεπορτάζ σε ευρωπαϊκή εφημερίδα που να στηλιτεύει τις νεοσταυροφορίες του καπιταλισμού που έχουν ξεριζώσει αυτό το πλήθος το οποίο κρατιέται από το ουραίο της ζωής για να φτάσει σε μια ασφαλή στεριά.. Ούτε μια κουβέντα δεν έχουν βγάλει για τη λεηλασία του ορυκτού τους πλούτου από τα διεθνή ιερατεία των τοκογλύφων..

Ε, όλοι αυτοί δεν δικαιούνται να ομιλούν για τον αστυφύλακα που μέσα στο λιοπύρι υπηρετεί τη βάρδιά του αντιμετωπίζοντας ένα απελπισμένο πλήθος, το οποίο ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε επιτιθέμενο, να θέσει σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.. Είναι ο λόγος που κρατούσε το μαχαίρι.. Λόγος αυτοπροστασίας και γνωρίζετε εσείς αναγνώστες μου τη βιαιότητα με την οποία επιτίθεμαι στους ένστολους πραιτωριανούς όταν γεμίζουν το Σύνταγμα με χημικά..

Όμως άλλο αυτό και άλλο κι άλλο να στέκει ο ένστολος απέναντι σε θυμωμένους πρόσφυγες, που η καπιταλιστική Ευρώπη και τα γεράκια της Αμερικής τους έχουν ξεσπιτώσει αιματηρά.. Όφειλαν επομένως να κάνουν αυτή τη φωτογραφία σημαία της κόλασης που βιώνει η ελλάδα καταμεσής της κρίσης της, υποδεχόμενη ανθρώπους ζωντανούς μάρτυρες της καπιταλιστικής κτηνωδίας..

Οφειλαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τα καθήκια τύπου Σόϊμπλε Μέρκελ Ολάν και ένα σωρό λακέδες της οικονομικής εξουσίας που δρουν για λογαριασμό τους και όχι από τον αστυφύλακα των 800 ευρώ μηνιαίως.. Όφειλαν επίσης όλοι εκείνοι που έσπευσαν να ενημερώσουν τον μεγαλοξενοδόχο και υπουργό δημόσιας τάξης για το συμβάν, να απαιτήσουν τελεσιγραφικά από αυτόν, να θέσει αμέσως το θέμα στην επόμενη σύνοδο των ομολόγων του, έτσι ώστε ο καθείς εξ αυτών ν” αναλάβει και τις δικές του ευθύνες για την γενοκτονία που εξελίσσεται κατά μήκος των ακτών της Μεσογείου και στη Μέση Ανατολή.. Αλλά τι γράφω τώρα..

Ζητάω πιρουέτες από το κώλο της μαϊμούς..

http://www.triklopodia.gr/zitao-pirouetes-apo-ton-kolo-tis-maimous/