Ο Μειμαράκης είναι κιμπάρης!!!

wpid-wp-1440493063873.jpeg

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΜΑΡΑ…..Ο Μειμαράκης είναι κιμπάρης!!!  H Mέρκελ σιχτιρίζει την ώρα και την στιγμή που έμπλεξε με την Ελλάδα. Δεν είναι μόνο τα εκατοντάδες δις ευρώ που χρειάστηκε να εγκριθούν από τα ευρωπαικά κοινοβούλια με προτροπή των Γερμανών, είναι και η ασχετοσύνη των Ελλήνων ηγετών την οποία η Γερμανίδα καγκελάριος αναγκάστηκε να φάει στη μάπα.

Τουλάχιστο στην περίπτωση της Κύπρου η γυναίκα βρήκε κώδικες επικοινωνίας με τον Αναστασιάδη και το Νησί της Αφροδίτης επιστρέφει στην ανάπτυξη με τα γνωστά παλικά κόλπα και της εξωχώριες. Οι Κύπριοι δεν θα αργήσουν να τα σκατώσουν εκ νέου εάν συνεχίσουν να υποδύονται το φορολογικό παράδεισο.

image

Πάμε παρακάτω. Το δράμα της Μέρκελ ξεκίνησε με τον Καραμανλή.

Ηταν τότε που ο υπουργός Παπαθανασίου, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον ταλαντούχο διαπλεκόμενο Αλογοσκούφη, παρέδιδε στην Λαγκάρντ (τότε υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας) μια χαρτοπετσέτα πάνω στην οποία είχε γραμμένα τα μέτρα που επρόκειτo να πάρει για την αντιμετώπιση της κρίσης, η κυβέρνηση Καραμανλή.

Ο πρώην πρωθυπουργός διαισθανόμενος την καταιγίδα που έρχεται έκλεισε άρον-άρον τη βουλή και δραπέτευσε μέσω εκλογών. Εκτοτε έχασε και τη μιλιά του.

Τον Καραμανλή διαδέχθηκε ο Παπανδρέου, με το «λεφτά υπάρχουν».

Οταν οι Μέρκελ-Σαρκοζί ανακάλυψαν ότι ο ΓΑΠ τους δουλεύει πίσω από την πλάτη τους και κανόνιζε με το Στρος Καν να βάλει το ΔΝΤ στην Ευρώπη έγιναν έξαλλοι. Βέβαια στην συνέχεια αποδέχθηκαν και οι ίδιοι την παρουσία του ΔΝΤ στην Ευρώπη.

Η μεγάλη νύχτα των Καννών έχει μείνει στην ιστορία ως εκείνη που ανέτρεψε έναν εκλεγμένο πρωθυπουργό (με την βοήθεια του Βενιζέλου λένε οι παπανδρεικοί).

image

Είχε προηγηθεί μια άγρια επίθεση του Σακοζί στον ΓΑΠ.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν η 2η μετά εκείνη του Καραμανλή που εξαπάτησε τους εταίρους σε ένα κομβικό ζήτημα όπως είναι οι μεταρρυθμίσεις.

Ο Καραμανλής και ο ΓΑΠ δεν τόλμησαν να ακουμπήσουν το χυδαίο πελατειακό κράτος(τα πελατάκια τους) παρότι κάθε φορά που επικοινωνούσαν με την Μέρκελ την διαβεβαίωναν γι΄ αυτό.

Ο πρωθυπουργός Καραμανλής είχε άλλωστε τον διψασμένο για εξουσία ΓΑΠ να του τραβάει διαρκώς το χαλί κάτω από τα πόδια.

Ο ΓΑΠ με το λεφτά υπάρχουν ήταν έτοιμος να κυβερνήσει. Στο τέλος κατέληξε να τον περιφέρει ο Χυτήρης στο «Πεντελικό» για να συνατήσει τον Μπόμπολα.

image

Στην αξιωματική αντιπολίτευση ο Σαμαράς ανακάλυπτε τα Ζάππεια 1,2,3 σαν συνέχεια σε τσόντα του Σειρηνάκη.

Χρειάστηκε να γίνει πρωθυπουργός και ο Λουκάς Παπαδήμος, κάτω από την πίεση του Καρατζαφέρη, (ο οποίος χτυπιόταν σαν χιμπατζής, έξω από το προεδρικό Μέγαρο), πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Σαμαράς.

Αίφνης λησμόνησε τα Ζάππεια και το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» τον απεκάλεσε «Κομανέντση».

Στην συνέχεια θα ξεκινούσαν δύο παθιασμένοι έρωτες Σαμαρά-Μέρκελ και Βενιζέλου-Σόιμπλε, οι οποίοι όμως εμπεριείχαν το στοιχείο της απάτης.

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος συνέχισαν να κερατώνουν την Μέρκελ με το χυδαίο εγχώριο πελατειακό κράτος.

Ούτε καν τους διεφθαρμένους δημοσίους υπαλλήλους δεν ακούμπησαν, ενώ ο δήθεν φιλελεύθερος μεταρρυθμιστής Kυριάκος Μητσοτάκης ήταν πιο δυσκίνητος στις μεταρρυθμίσεις ακόμη και από τον καρυδοσπάστη Μανιτάκη.

Το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου κρατήθηκε στην εξουσία με φόρους και χαράτσια, αρνούμενο να μεταρρυθμίσει το κράτος.

Αυτό ήταν αρκετό να κάνει ακόμη και τους κατοίκους του Παλαιού Ψυχικού να λατρέψουν τον Τσίπρα. Η ιδέα ότι θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ τον έκανε εξαιρετικά δημοφιλή στα βόρεια προάστεια.

-Τσίπρα θα ψηφίσουμε…Εχουμε κουραστεί να πληρώνουμε…μας αρπάζουν τα σπίτια μας οι δεξιοί…,

έλεγαν στην Αννα, την μανάβισσα της Παλαιάς Αγοράς, οι κυρίες του βαθέως Ψυχικού για το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου.

Ετσι στις εκλογές ξεχαρμάνιασαν και έφεραν στην εξουσία τον πιο φανατικό πρωθυπουργό του χυδαίου και πελατειακού κράτους.

image

Μετά τους Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά και Βενιζέλο ένας ακόμη εκπρόσωπος του πελατειακού κράτους, της Μαφίας των Συνδικαλιστών και της ντόπιας διαπλοκής θα γινόταν πρωθυπουργός.

Η Μέρκελ θα αναγκάζονταν αυτή τη φορά να φάει στη μάπα τα κολλήματα του Τσίπρα.

Η Γερμανίδα τoν εκτέλεσε με υπομονή και κατανόηση. Τον αντιμετώπισε-όπως και τους προηγούμενους: σαν κλινική περίπτωση.

image

Αυτός που λάλησε εντελώς ήταν ο Σόιμπλε με τον Βαρουφάκη.

Από τον Παπαθανασίου στον Βαρουφάκη και από τον Καραμανλή στον Τσίπρα, οι εταίροι μας μέσα σ΄ αυτά τα 5 χρόνια είχαν γνωρίσει όλο το φάσμα των πολιτικών του πελατειακού κράτους, της διαπλοκής, της δικαιοσύνης- στην οποία κυριαρχούν οι παράγκες και οι σεσημασμένοι μεγαλοδικηγόροι.

Κανένα από τα μνημόνια δεν ήταν στην σωστή κατεύθυνση-εκείνη των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο μόνος πολιτικός, που ακόμη και μέσα από την προκλητικότητά του υπερασπίσθηκε την ζωτική ανάγκη των μεταρρυθμίσεων, ήταν ο Αδωνης Γεωργιάδης.

Ολοι οι υπόλοιποι έπεσαν αγωνιζόμενοι για το χυδαίο πελατειακό κράτος.

Το πως λειτουργεί το ελληνικό κράτος είναι πλέον κοινό μυστικό και εκτός συνόρων.

Θυμηθείτε την ομιλία του Γκι Φέρχοφσταντ στο ευρωκοινοβούλιο. Μας πήραν χαμπάρι.

Ο Τσίπρας αφού έσπασε τα αρχίδια των συνομιλητών του για λάθος λόγο, επέστρεψε στην Αθήνα με το πιο βάρβαρο και (σε εξίσου με τα προηγούμενα) σε λάθος κατεύθυνση μνημόνιο.

Και το μνημόνιο Τσίπρα υπερασπίζεται το πελατειακό διεφθαρμένο κράτος.

Δεν είναι καν μεταρρυθμιστικό επειδή οι εγχώριοι κυβερνώντες στυλώνουν τα πόδια τους στις μεταρρυθμίσεις και επιλέγουν τα χαράτσια.

Ο Τσίπρας δήλωσε μάλιστα ότι δεν το πιστεύει αλλά θα το εφαρμόσει με βαριά καρδιά εάν κερδίσει τις εκλογές.

Αντίπαλος του Τσίπρα είναι ο Μειμαράκης-από το DNA του βαθέως κράτος της δεξιάς.

Από τα γεννοφάσκια του στην ΟΝΝΕΔ, είχε πάρει ένα αχρείαστο πτυχίο από τη Νομική και έκανε καριέρα πολιτικού στην διάρκεια της νοσηρής μεταπολίτευσης.

Ο Μειμαράκης είναι βαριά μεταρρυθμιστής.

image

Μια από τις πρώτες κινήσεις του ήταν να διορίσει την Πηνελόπη Γαβρά (κρίμα που δεν έβαλε την κουμπάρα του Ρεβέκκα Σκαφτούρου) εκπρόσωπο τύπου.

Η Πηνελόπη είναι προσωπική του φίλη και με αυτή την κίνηση ο Μειμαράκης δείχνει πως αντιλαμβάνεται την αξιοκρατία.

Οπως ο Τσίπρας που διορίζει τον ξάδελφό του και η Δούρου τον άνδρα της.

Αυτό είναι το πολιτικό προσωπικό της χώρας.

Η Μέρκελ τηλεφώνησε πριν λίγες ώρες στον Σαμαρά και του ζήτησε πληροφορίες για τον Μειμαράκη μια και ενδέχεται ο Βαγγέλας να κερδίσει τις εκλογές.

-Καλό παιδί και κιμπάρης. Τον  έχει στριμώξει τον Τσίπρα…Είναι πολύ πιθανό να κερδίσει τις εκλογές….,

της είπε ο Σαμαράς.

.Κιμπάρης…τι σημαίνει κιμπάρης; Τι είναι το κιμπάρης;

Η Μέρκελ κόλλησε με το «κιμπάρης» που της είπε ο Σαμαράς για τον Μειμαράκη.

Ρωτούσε και ξαναρωτούσε τον Σαμαρά, τι σκατά σημαίνει «κιμπάρης» και ο καλαματιανός που είναι αδίστακτος με τις γυναίκες της απάντησε:

-Kιμπάρης, σημαίνει «βαθιά μεταρρυθμιστής», ο Μειμαράκης, Άνγκελα, είναι «βαθιά μεταρρυθμιστής». Με την βοήθειά σου θα αλλάξει την Ελλάδα. Ο Μειμαράκης είναι «γεννημένος μεταρρυθμιστής». Αυτό σημαίνει κιμπάρης…

Η Μέρκελ ενθουσιασμένη τηλεφώνησε στον Σόιμπλε.

-Βόλφαγκ, ο Μειμαράκι είναι κιμπάρης. Ναι, γεννημένος μεταρρυθμιστής, επιτέλους…

image

http://kourdistoportocali.com/post/46378