ΣΟΚ: Μαζεύουν τα αδέσποτα και τα πουλάνε σε Γερμανούς κτηνοβάτες με 500 ευρώ το «κομμάτι»!

wpid-wp-1439053422062.jpeg

Επώνυμες καταγγελίες για αρπαγή αδέσποτων σκύλων από την πόλη της Πάτρας με σκοπό να μεταφερθούν στη Γερμανία και να χρησιμοποιηθούν από κτηνοβάτες σε «οίκους ανοχής» με ζώα, ερευνούν οι αρχές.

Oι επιτήδειοι σύμφωνα με τους καταγγέλοντες εξάγουν στη Γερμανία τα ζώα, και παίρνουν περίπου 500 ευρώ για το κάθε σκυλί.  Μάλιστα, έγινε προσπάθεια να μεταφέρουν περίπου 20 αδέσποτα στη Γερμανία μέσω του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος αλλά, μετά από καταγγελίες κάτι τέτοιο απετράπη.

Για τις καταγγελίες έχει ενημερωθεί εγγράφως ο εισαγγελέας της Πάτρας αλλά και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην ευθύνη της οποίας είναι η χορήγηση αδειών για χώρους φιλοξενίας και φροντίδας ζώων.

Οι φερόμενοι ως δράστες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προβάλλουν την δικαιολογία της καλύτερης φροντίδας των αδέσποτων στο εξωτερικό.

Τον τελευταίο χρόνο, οι οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες στη Γερμανία έχουν πληθύνει, παρά το σοκ και την οργή που έχει προκαλέσει η λειτουργία τους στην παγκόσμια κοινότητα. Στηρίζονται σε ένα νόμο που καθιστά νόμιμη την κτηνοβασία, στη χώρα, με μοναδικό περιορισμό τον μη τραυματισμό του ζώου.

Οι κτηνοβάτες στη Γερμανία έχουν ομάδα και -μάλιστα- με πρόεδρο, τον Μάικλ Κιοκ και δηλώνουν: «Είμαστε μια μειονότητα που γινόμαστε στόχος διακρίσεων φανατικών εξ αιτίας του σεξουαλικού μας προσανατολισμού. Είμαστε φυσιολογικοί. Ετσι γεννηθήκαμε»…

https://ohifront.wordpress.com/2015/08/08/