Ένας κοντός θα μας σώσει

wpid-wp-1442342436741.jpeg

♦ Η διαμαρτυρία του Βαγγέλα ότι τον δείχνει ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ πιο κοντό και από τον Τσίπρα είναι η ιστορικότερη στιγμή που έχει διαδραματιστεί ποτέ στην πολιτική, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως.

♦ Είμαι εναντίον αυτών που υποστηρίζουν ότι «της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίγανε». Οι κατηγορίες Μεϊμαράκη ότι τον έδειχναν κοντύτερο είναι δίκαιες. Ο Τσίπρας άνοιξε την ΕΡΤ μόνο και μόνο για να τον δείξουν ψηλότερο σε αυτό το ντιμπέιτ.

♦ Η αποστολή της ΕΡΤ εκτελέστηκε. Δεν χρειάζεται άλλο. Θα ρίξει μαύρο στην ΕΡΤ και θα ανοίξει πάλι τη ΝΕΡΙΤ ο Τσίπρας αν εκλεγεί.

♦ Αλλά έκανε πολύ άγαρμπα τη σκηνή ο σκηνοθέτης. Ολοι είδαμε ότι έδειχνε 12 πόντους ψηλότερο τον Τσίπρα. Για να είναι τόσο ψηλός, πρέπει να φορούσε δωδεκάποντα τακούνια. Ή να ήταν ανεβασμένος σε καρέκλα. Αυτό προσπαθώ να διαλευκάνω στο βίντεο τώρα.

♦ Τον Τσίπρα πλέον τον λένε «Ψηλό» σαν τον Μητσοτάκη.

♦ Βγήκε μάλιστα νέο σύνθημα για τη συγκέντρωση της Αθήνας: «Ψηλέ, προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα».

♦ Ο Μεϊμαράκης κομπλεξαρίστηκε. Νιώθει πιο κοντός και από τον Μολυβιάτη. Χάθηκε το πρωί στο γρασίδι του σπιτιού του.

♦ Ο Βαγγέλας όμως δεν πρόσεξε κάτι άλλο. Η κάμερα έδειχνε τον Τσίπρα και λεπτότερο. Κομπίνα. Η κάμερα σε παχαίνει, ποτέ δεν αδυνατίζει. Δείτε το βίντεο και προσέξτε, κύριε Μεϊμαράκη.

♦ Και είπαμε, δεν δικαιολογούνται να λένε τη φράση του τίτλου. Γενικά όμως το ντιμπέιτ μεταξύ των δύο ήταν της ψ@λής μας ο χαβάς.

♦ Οι δημοσιογράφοι όλοι έλεγαν ότι είχαμε ισοπαλία στο ντιμπέιτ, άρα για να αποφασίσουμε πρέπει να γίνουν κι άλλα ντιμπέιτ στο τάβλι, την πρέφα, την μπιρίμπα και το ποδοσφαιράκι.

♦ Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι γέλασε επιτέλους ο ελληνικός λαός. Επίσης γελούσε πολύ ο Τσίπρας, λόγω του δωδεκάποντου που ξεγελούσε τον αντίπαλο και του ωραιότερου Μνημονίου ever που έχει υπογράψει.

♦ Τόσο γέλιο, μπα σε καλό του, πρωθυπουργός χρεοκοπημένης χώρας. Ούτε ο Κάτμαν στα «Παρατράγουδα».

♦ Η συζήτηση είχε ζωντάνια, όπως είπαν όλοι μετά, αλλά εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα γιατί δεν κατάφερε να ξυπνήσει τον Χαρίτο.

♦ Επίσης ο Αλέξης έπινε νερό με τους κουβάδες. Στέρεψε ο Μόρνος και θα πρέπει να ψηφίσουμε Λαφαζάνη που θα φέρει νερό με τον αγωγό από τη Ρωσία.

♦ Στιλιστικά υπερείχε ο Τσίπρας. Είχε στο τσεπάκι άσπρο μαντίλι στιλ Χατζηφωτίου και Σταύρου Θεοδωράκη.

♦ Στο τέλος που κοιτάζονταν Τσίπρας-Μεϊμαράκης και έκαναν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο και τους βλέπαμε διπλό πλάνο, όλοι σκεφτόμασταν ότι θα δώσουν γλωσσόφιλο για να γιορτάσουν τη μετεκλογική συνεργασία τους.

http://www.efsyn.gr/arthro/tis-kontis-pslis-oi-trihes-ftaigane