Λαθρέμποροι ιδεοληψιών και Πίστης

wpid-wp-1443617498802.jpeg

Ο ένας κάνει εμπόριο αριστερής ιδεοληψίας και ο έτερος εμπόριο θαυμάτων και μεσιτία της Ανώτερης Δύναμης λες και ο Θεός έχει ανάγκη από μεσολαβητές.

Οσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση ο Φίλης έκανε λόγο για το αυτονόητο εμπόριο λειψάνων, σχολιάζοντας εκείνες την γραφικές περιφορές ανά την Ελλάδα. Τουλάχιστο προς ώρας οι εδώ πιστοί δεν έχουν την τύχη εκείνων της Μέκκας.

Χειρότερη θα είναι η τύχη των ψηφοφόρων του Φίλη. Η κόλασή τους αρχίζει από αυτό τον μήνα καθώς θα κληθούν να περάσουν από τις ουρές του Αουσβιτς της Εφορίας του χυδαίου πελατειακού παρα-κράτους που επαναπροσλαμβάνει παιδεραστές χάρη στους νόμους του εργατολόγου Κατρούγακλου.

Ο Φίλης είναι ο 2ος δημοσιογράφος με αιρετικές απόψεις που έγινε πεκινουά της Εκκλησίας όταν ανέλαβε το υπουργείο Παιδείας. Ο πρώτος ήταν ο Πέτρος Ευθυμίου του Aντί και του ΒΗΜΑτος.

Ο Πέτρος δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά μια και επί μακρόν τελούσε υπό την σκέπη του Διοικητή του Αγίου Ορους Σταύρου Ψυχάρη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες τους εμπορεύθηκαν αρκούντως τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας.

Τώρα το όπιο του λαού και η πρέζα της εξουσίας παράγουν ένα κοκτέηλ εκρηκτικής χημείας ανάμεσα στους δύο μάγιστρους της πίστης και της ιδεοληψίας.

Ο Φίλης και ο Ιερώνυμος αισθάνονται ο ένας τόσο κοντά στον άλλον εξ αντικειμένου. Αμφότεροι κάνουν λαθρεμπόριο ιδεοληψιών στους χαχόλους πιστούς τους.

Οχι σ΄αυτό το άθλιο χυδαίο πελατειακό κράτος δεν τα έχουμε δε ακόμη όλα…