Μεϊμαράκης: Άρμεγε ..λαγούς και κούρευε χελώνες.

wpid-wp-1442084995061.png

Έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη για τη διακυβέρνηση «προκειμένου να πάει η χώρα μπροστά» εμφανίστηκε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εγγυώμενος τη σταθερότητα για τη χώρα, την στιγμή που κομματικά πάνε όλα κατά διαόλου.
«Έχω έρωτα με τη χώρα, απαιτείται η Ελλάδα να πάει μπροστά. Αν δεν πάει μπροστά θα μείνει πολύ πίσω» δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης απαντώντας στο γιατί ζητά τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα. «Με ενδιαφέρει πώς θα πάει η Ελλάδα και γι” αυτό δεν βάζω όρους» δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Έχουμε την υποχρέωση να συνεννοηθούμε. Αυτός το υπέγραψε, οφείλει να μετέχει στην εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης. Τον θέλω συνομιλητή και να συμμετέχει» συμπλήρωσε και προειδοποίησε ότι «εάν η χώρα δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει θα ξαναμπούμε σε μια συζήτηση για Grexit».

Στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ επέκρινε τον Αλέξη Τσίπρα «γιατί δεν θέλει να συμφωνήσει στο πρόγραμμα» επικρίνοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γιατί «δεν απαντά τι θα συμβεί αν δεν μπουν οι ΑΝΕΛ στη Βουλή και αν δεν έχει ισχυρή ΚΟ. Πρέπει να απαντήσει με ποιον θα κάνει συγκυβέρνηση».

Βαγγελα το να κατεβαίνεις χαμηλά για να δείξεις ότι είσαι παιδί της λαϊκής τάξης μπορεί να σου φέρνει ένα αριθμό ψηφοφόρων αλλά στενοχωρείς την «αστική τάξη» που είναι και ο κορμός του κόμματος σου, και που θέλει τον μύθο του. Πρόσεξε καλά γιατί το να καρατζαφερίζεις είναι δίκοπο μαχαίρι. Θα πρέπει να ξέρεις πως έχεις τρομακτικό ροκάνισμα εκ των εσω και όχι από έξω. Είναι πολλοί αυτοί που θέλουν την αποτυχία σου .Τον Καμμενο ποιοι νομίζεις ότι τον έχουν βάλει να σου επιτίθεται τόσο πολύ; Θα παρατήρησες ότι δεν βάλει κατά του κόμματος, αλλά προσωπικά σε εσένα.  Μέσα από το κόμμα σου είναι . θέλουν να καθορίσουν την επομένη μέρα. Ακόμη δεν έχεις καταλάβει τον ρόλο των Βοριδη, Μητσοτακη, Βαρβιτσιωτη, Γεωργιαδη, και λοιπής δελφινο-ομάδας ; Ακόμη δεν έχεις καταλάβει ποιοι σπρώχνουν στον Λεβέντη και την Χρυσή Αυγή κόσμο; Tόσο ΖΩΟ είσαι;
Oταν το καταλάβεις την βραδιά των εκλογών, θα είναι αργά.  
Μιλώντας διαρκώς για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, στέλνεις τους λοβοτομημένους αναποφάσιστους κατ” ευθείαν πίσω στο κωλόπαιδο τον Τσίπρα.

image

http://ixnos.blogspot.com/2015/09/blog-post_68.html