Συγχαρητήρια Ομπάμα για ολυμπιακό

wpid-wp-1443643926999.jpeg

♦ Με κομμένη την ανάσα είδαν μαζί Τσίπρας και Ομπάμα τον δραματικό αγώνα με τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Αρσεναλ.

♦ Με το σφύριγμα της λήξης, ο Αμερικανός πρόεδρος ξαναείπε στον Αλέξη συγχαρητήρια, όπως για την εκλογή του: «Συγχαρητήρια, Αλέξη».

♦ Είπε δε στη Μισέλ Ομπάμα: «Αυτός είναι ο πρωθυπουργός της ομάδας από την Ελλάδα που νίκησε την Αρσεναλ».

♦ Δεν σταμάτησε δε εκεί τις φιλοφρονήσεις, γιατί έχουμε γίνει τα καλύτερα φιλαράκια με τις ΗΠΑ. Εδωσε εντολή να φωταγωγηθεί ο Λευκός Οίκος, πράγμα που συνέβη πρώτη φορά για αθλητικό γεγονός.

♦ Αυτό το γεγονός και μόνο δείχνει τη μεγάλη επιτυχία Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι τόσο μεγάλη η επιτυχία που μπορεί να μείνει εκεί.

♦ Ανεξάρτητα με τα πανηγυρικά, τα μεγαλύτερα ψέματα και υπερβολές λέγονται μετά το σεξ, το κυνήγι και τις επισκέψεις των εκάστοτε πρωθυπουργών στη Νέα Υόρκη.

♦ Ο Ομπάμα χτύπησε στην πλάτη τον Τσίπρα. Είδηση θα ήταν αν του έριχνε σφαλιάρα στον σβέρκο.

♦ Το χτύπημα στην πλάτη έγινε στην πρώτη συνάντηση. Στη δεύτερη, που διήρκεσε «δυο-τρία λεπτά», συζήτησαν «για το χρέος, την ανάπτυξη, το προσφυγικό και το Κυπριακό». Μόνο αυτά συζήτησαν σε ολόκληρα δυο-τρία λεπτά;

♦ Φονιάδες των αγγλικών Αμερικάνοι.

♦ Τη νύχτα βοήθησα όλο το διαδίκτυο. Επειδή τον αγώνα τον έδειχνε ο ΟΤΕ τιβί, βρήκα λινκ για το Αρσεναλ-Ολυμπιακός από αγγλικό κανάλι όπου σπικάρει τον αγώνα ο Τσίπρας και το παρακολούθησαν όλοι οι Ελληνες.

♦ Η Γιάννα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ 5ης Λεωφόρου Νέας Υόρκης.

♦ Φοβερή η παρουσίασή της με το κίτρινο ταγέρ. Αψογη. Της έκανε πρόταση ο ALPHA για τη θέση της Μενεγάκη.

♦ Τι ήταν να το γράψω; Μόλις έγινε γνωστό, τη διεκδίκησαν ΑΝΤ1 και «Εψιλον».

♦ Το θέαμα στο Λονδίνο που πρόσφερε ο Ολυμπιακός ήταν μεγαλύτερο και από αυτό που προσφέρει η Νέα Δημοκρατία με τις εκλογές προέδρου.

♦ Θα τρελαθούμε εντελώς. Εσπασε τη σιωπή του μιλώντας για τις εκλογές στη Ν.Δ. ο Κώστας Καραμανλής ο νεότερος, βουλευτής Σερρών.

♦ Εχει υπογράψει συμβόλαιο με τον λαό της περιφέρειάς του, δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης. Αυτός μας έλειπε. Ενας ακόμη Ανδρέας, τώρα στη Νέα Δημοκρατία.

♦ Είναι ανφέρ αυτό που κάνει ο Αδωνις στους συνυποψήφιους. Κάθε ώρα και στιγμή είναι στα κανάλια και πολλές φορές σε όλα μαζί.

♦ Ο Μεϊμαράκης βεβαίως διαμαρτυρήθηκε για τα όσα έγιναν στη Νέα Υόρκη. Είπε ότι το CNN έδειχνε τον Τσίπρα ψηλότερο από τον Κλίντον.

♦ Αυξάνεται το ηλικιακό όριο των συντάξεων πέραν των 67. Πάει στα 120 που είναι το όριο ταχύτητας στις εθνικές οδούς.

♦ Ο Φίλης καθησύχασε βεβαίως για τα Θρησκευτικά και ότι δεν θα υπάρξουν μονομερείς ενέργειες. Μπορεί να βάλει μάλιστα και δεύτερη ώρα του μαθήματος κάθε μέρα.

♦ Απόψε στην Ψαρρού στη Μύκονο συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον αυξημένο ΦΠΑ στο νησί με σύνθημα «Μύκονοοοοος».

♦ Η νίκη του Ολυμπιακού συζητήθηκε έντονα σε όλο στο σύμπαν. Ηταν τόσο μεγάλη είδηση που σχολιάστηκε από τη NASA γιατί σταμάτησε να τρέχει το τρεχούμενο νερό στον Αρη.

♦ Ο μόνος που άρεσε στον Αδωνι από την Αρσεναλ ήταν ο ακροδεξιός μπακ.

♦ Ο Ομπάμα το παράκανε. Βγήκε τα δικά μας ξημερώματα στην Αστόρια πανηγυρίζοντας τον θρίαμβο του Θρύλου.

http://www.efsyn.gr/arthro/sygharitiria-ompama-gia-thrylo