Oι 20 «γορίλες» και ο Κώστας Αρβανίτης

wpid-wp-1441285843804.jpeg

Ο Βαγγέλης (-Πάκη, γλείψε τον δικό μου) Μειμαράκης έχει δίπλα του την Πηνελόπη Γαβρά.

Η Πηνελόπη είναι ο άνθρωπος που οργανώνει την επικοινωνία του γι΄αυτό και ο Βαγγέλας έχει απογειωθεί επικοινωνιακά. Παρόλα αυτά από το επιτελείο του Μειμαράκη είναι αισθητή η απουσία της κουμπάρας του Ρεβέκκας. Η θεαματική κουμπάρα θα μπορούσε να προσθέσει κοσμοπολίτικο αέρα στον Μειμαράκη ώστε σε συνδυασμό με το λαικό ντελαμαγκέν του Βαγγέλα να προκύψει ένα αισθαντικό πατσουρλί.

image

image

Ο Κώστας Αρβανίτης, δεξί χέρι πλέον του Νίκου Παππά, έχει αναλάβει την επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα. Ο Κώστας αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές για τις ανάγκες του Αλέξη. Επικοινωνεί καθημερινά με κορυφαίους δημοσιογράφους. Αποτέλεσμα της πρόσφατης δουλειάς του είναι η αποψινή συνέντευξη του Αλέξη στο «Κόντρα» και στην ιστορική εκπομπή Επί το Πιεστηρίω.

Η επικοινωνιακή καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με την λογική να στηριχθεί όλη στο πρόσωπο του Τσίπρα. Οσο περνάνε οι μέρες και οι μετρήσεις δείχνουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Αλέξη να πατώνουν είναι διάχυτη η ανησυχία στο επιτελείο του.

Αυτό όμως που τους τρομάζει πιο πολύ είναι τα αυγά και οι ντομάτες-τα εποχικά καρπούζια και πεπόνια είναι σχεδόν φονικά.

Ετσι μια μέρα πριν ο Τσίπρας εμφανιστεί κάπου σκάνε μύτη καμμιά 20αριά γορίλες του Αλέξη και δημιουργούν κλίμα.

image

Στην Κρήτη μάλιστα κάποιοι από δαύτους ντύθηκαν βρακοφόροι και υποδύονταν τους αυθόρμητους κρητικούς που ήθελαν να σφίξουν το χέρι του πρώην πρωθυπουργού, να τον κεράσουν ζωνιανή φούντα και να τον συγχαρούν για μια ακόμη πετυχημένη επιλογή του-εκείνη της Νάντιας Βαλαβάνη.

Με τίποτε οι γορίλες δεν θα επιτρέψουν να εκσφενδονισθούν αυγά κατά του Αλέξη.

Από την στιγμή που το προφίλ του Τσίπρα έχει γίνει σμπαράλια θα πρέπει να αναθεωρηθεί η λογική της καμπάνιας.

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί αναβρασμός επ΄ αυτού. Ο Γιάννης Λούλης είχε την ιδέα να γίνουν κάποια τηλεοπτικά spot με ανθρώπους από τα συστημικά ΜΜΕ που θα κάνoυν δηλώσεις θαυμασμού για τον Αλέξη Τσίπρα.

Πρώτος και καλύτερος ο Σταύρος Ψυχάρης και στην συνέχεια ο Αντώνης Καρακούσης.

-Γνωρίσαμε πολλούς πρωθυπουργούς. Κανείς όμως δεν ήταν τόσο άξιος όσο ο Αλέξης Τσίπρας….

Ο Γιάννης Λούλης πιστεύει ότι αυτή η καμπάνια θα δουλέψει. Το να έχεις δίπλα σου τον ΔΟΛ, το Kontra και την Πέπη Τσεσμελή είναι αδιαφιλονίκητος επιλογή επιτυχίας.

Ο Λούλης, ο Αρβανίτης και κυρίως ο Φλαμπουράρης είναι τα γερά χαρτιά του πρωθυπουργού στην ζύμωση με τους δημοσιογράφους και τα πάνε περίφημα.

Η επόμενη συνέντευξη του Τσίπρα θα είναι στον Φουρθιώτη ή στον Κώστα Μαρτάκη. Στην Ναταλία Γερμανού θα μιλήσει ο Νίκος Παππάς.

Ολα καλά θα πάνε.

http://kourdistoportocali.com/post/46583