Είμαστε «ασεβείς». Το προτιμούμε χίλιες φορές από το είμαστε θύματα ή σκλάβοι… .

wpid-wp-1470759429754.jpeg


«Αποτροπιασμό εξέφρασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη για την εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα, στο προαύλιο του κτηρίου των γραφείων της Ιεράς Συνόδου στη Μονή Πετράκη. Οι αρμόδιες αρχές, πρόσθεσε, έχουν ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. «Η συνταγματικά κατοχυρωμένη θρησκευτική ελευθερία και η απρόσκοπτη άσκηση της θρησκευτικής λατρείας περιφρουρούνται αυστηρά από την Πολιτεία και καμία πράξη βίας δεν θα γίνει ανεκτή», συνέχισε η κ. Γεροβασίλη».

Πηγή

Καλά μην κάνεις έτσι θεούσα μου, δυο αμάξια έπαθαν ζημιές. Έχει ο Θεός κι οι παπάδες χρήματα. Μόνο που δεν δίνουν τ” αγγέλου τους νερό, άλλο όμως αυτό. Και θεούσα μου: Κάτσε να δούμε ποιοί το έκαναν και τους λόγους. Έχεις καιρό να κάνεις ιερό πόλεμο.
Θρησκευτική Ελευθερία. Υπάρχει πραγματικά Ελευθερία μέσα στη θρησκεία;Όση και στη δικτατορία. Είναι «ελεύθεροι» οι πολλοί να κάνουν ακριβώς ότι προστάζουν οι λίγοι, οι «εκλεκτοί». Ντύνεσαι όπως θέλει η θρησκεία, τρως ότι σου πουν, όταν στο πουν, κάνεις σεξ όπως σου πουν.

Ωραία «Ελευθερία», ούτε στη φυλακή τόση. Κι αν δεν υπακούσεις; «Πας στην Κόλαση όταν πεθάνεις». Άσε που αρκετές φορές φροντίζουν οι φανατικοί να σε στείλουν πιο γρήγορα στον άλλο κόσμο. «Ελευθερία» παιδί μου «Ελευθερία». Στο Χαλέπι οι μισθοφόροι αποκεφαλίζουν ελευθέρα ακόμα και μωρά γιατί είναι (λένε) «αντίθετα»! Ελεύθερα καταπιέζουν, βασανίζουν, ακρωτηριάζουν, δολοφονούν, βιάζουν και λεηλατούν. Ελεύθερα κάνουν σκλάβους. Οι κατσαπλιάδες δεν θα χαρούν για πολύ αυτή τους την επιτυχία. Μέχρι τώρα έχασαν πάνω από 2.000 μισθοφόρους.
Ήδη η Ιεράπολη είναι ελεύθερη, ενώ οι Κούρδοι έτοιμοι να απελευθερώσουν τα υπόλοιπα εδάφη.
Αλλά κι οι δικοί μας Χριστιανοί σάμπως είναι καλύτεροι; Ο τύραννος είναι απόλυτα Ελεύθερος να κάνει ότι θέλει. Εις βάρος της Ελευθερίας και των Δικαιωμάτων των υπολοίπων.
Οι παπάδες εδώ τρώνε τον αγλέουρα. Σε εποχή Κρίσης, Κρίση την οποία δημιούργησαν οι πολιτικές που υποστηρίζει με φανατισμό το παπαδαριό. Μπλέκουν τα μεταφυσικά με τα πολιτικά, τρομοκρατώντας το ποίμνιο, ότι τάχα αν δεν στηρίξουν τους συνεργάτες τους πολιτικούς, θα πάνε στην Κόλαση.


Μα Κόλαση έχουν κάνει ήδη αυτό τον κόσμο. Ξεσπιτώνουν ανθρώπους, μας γδέρνουν με άδικα χαράτσια, τα σπίτια εδώ δεν τα καταστρέφουν αλλά πρόκειται να τα πάρουν και να τα πουλήσουν. Που είναι ρε παπάδες η «Αγάπη προς τον πλησίον», εσείς που δήθεν διαφέρετε;Το παγκάρι να “χει χρήματα, όσο για τα υπόλοιπα… σκοτίστηκαν!
Πήγαν οι Αναρχικοί να βάλουν σε κάποια κτήρια της Εκκλησίας πρόσφυγες. Έκαναν μήνυση οι «χριστιανοί»! Αυτοί που πιστεύουν «Μακάριον ἐστιν μᾶλλόν διδόναι ἤ λαμβάνειν». Εμένα μου λες; Το βλέπουμε καθημερινά πόσο το εφαρμόζουν. Και αν θέλουν να ντύνονται με ράσα, να φοράνε μαντήλα, να τρώνε ή να μην τρώνε ορισμένες τροφές, να προσεύχονται, δικαίωμα τους. Δικαίωμα όμως και των άλλων να μην τα κάνουν, εφόσον δεν τα πιστεύουν. Να ζει ο καθένας όπως θέλει, εφόσον φυσικά δεν θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του συνανθρώπου του.
Αυτό όμως δεν το κάνουν οι θρήσκοι. Γι αυτούς ή θα υποταχτούμε στις απαιτήσεις τους ή θα «δείξουμε ασέβεια» σε κάτι που δεν πιστεύουμε και που δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι υπάρχει στ” αλήθεια! Ε λοιπόν είμαστε «ασεβείς», το προτιμούμε χίλιες φορές από το είμαστε θύματα ή σκλάβοι… .


Πηγή