Οι Παράνομοι

wpid-wp-1444415651419.jpeg

Αγαπητέ κ. Αλ. Τσίπρα,

επειδή πολυ φοβάμαι οτι οι αρμόδιοι σύμβουλοι σας δεν σας ενημερώνουν επαρκώς θα μου επιτρέψετε να απευθυνθώ αυτοπροσώπως και ευθέως στη …λογική και την ….πολιτική σας ευφυία παρακάμπτωντας τον Τσάκα Lotto καιτους όποιους υπηρεσιακούς παράγοντες που απειλούν ότι  από δω και πέρα θα  «μπουκάρουν » ακόμα και στα σπίτια μας για φορολογικό έλεγχο.

Σύμφωνα με τους δικούς σας νόμους όσοι χρωστούν πάνω από 5 χιλ. ευρώ στην εφορία και πάνω 20 χιλ. ευρώ  στον ΟΑΕΕ αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις κι ειναι παράνομοι.

Οι συμπολίτες μας που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία φθάνουν σήμερα στο 1 εκατ και μεςα στο επόμενο εξάμηνο εκτιμάται οτι θα έχουν ξεπεράσει το 1,5 εκατ.

Πουθενά αλλού -μα σε καμμιά χώρα στον κόσμο- το 25% του ενεργού πληθυσμού να βρίσκεται υπό καθεστώς συνεχούς απειλής ποινικής διώξεως και να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να βρεθεί στο αυτόφωρο ανα πάσα στιγμή!

Ακομα κι απο ένα τυχαίο έλεγχο της τροχαίας μπορεί να συλληφθείς ως οφειλέτης και να οδηγηθείς  στο αυτόφωρο.
Ειμαι βέβαιη οτι δεν το γνωρίζετε ή δεν το έχετε συνειδητοποιήσει.

Διότι άλλως γνωρίζω με την πολιτική ευστροφία που σας διακρίνει οτι θα παρεμβαίνατε για να απάλλαξετε την κοινωνία μας απο αυτόν τον παράλογο βραχνά.

Σίγουρα, πιστεύω, δεν θέλετε να μείνετε στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που κατέστησε παράνομους το 25% του πληθυσμού, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ  άλλοτε στην Ελλάδα!  Και όταν λέμε ποτέ εννοούμε οτι δεν έχει συμβεί ούτε στη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου όπως επίσης ούτε στη δικτατορία των συνταγματαρχών …

https://xeimwniatikhliakada.wordpress.com/2015/10/09/