Έγινε κι αυτό, κυβερνητική διαδήλωση gay εναντίον ομοφυλοφίλων!

wpid-wp-1447334884590.jpeg

Γενική απεργία σήμερα Πέμπτη. Φοβερό! Δεν είναι η απεργία των εργαζομένων αλλά και όσων δεν εργάζονται, παρά την επιθυμία τους είναι άνεργοι. Άλλο είναι το φοβερό και απίστευτο. Είναι η συμμετοχή του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ στις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις σήμερα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, με δημόσια τοποθέτησή του καλεί τον κόσμο «να συμμετέχει μαζικά στην 24ωρη γενική απεργία ενάντια στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές που συνεχίζονται δυναμικά» σε βάρος του λαού.
Είναι ο τεράστιος μ@λ@κ@ς όποιος πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Ότι είναι παράλογο, παρανοϊκό, εξωπραγματικό ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα να στέκεται απέναντι, και σε θέση μάχης, στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Η αλήθεια είναι ότι έχεις να κάνεις με απατεώνες. Καραμπινάτους. Δηλωμένους απατεώνες της πολιτικής και της κομματικοκρατίας.
Θα μπορούσε να γίνει διαδήλωση ομοφυλόφιλων ενάντια της ομοφυλοφιλίας; Όχι, βέβαια. Να κάνουν πορεία άνδρες και γυναίκες gay με συνθήματα και πανό κατά της ομοφυλοφιλίας; Να παρελάσουν ιερείς εναντίον του χριστιανισμού;. Οπαδοί του Ολυμπιακού να ζητάνε να διαλυθεί η ομάδα τους;
Γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε; Παραγίνονται. Το ΠΑΣΟΚ, όπως μόνο το ΚΚΕ, ήταν εναντίον του ΝΑΤΟ. Κι όμως! Επί ΠΑΣΟΚ η Ελλάδα επέστρεψε στο ΝΑΤΟ, διότι είχε αποσυρθεί η χώρα μας επί Καραμανλή. Κι όμως! Με πρώτους-πρώτους τους πασόκους υπουργούς και πιασμένους χέρι-χέρι γινόταν η πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του… ΝΑΤΟ.
Είπαμε. Έχεις να κάνεις με λουμπίνες. Με παραμύθηδες. Έτσι και οι συριζαίοι. Η κυβέρνηση Τσίπρα, με αποφάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, βάζει κι άλλο κ@λ@δάκτυλο στον κοσμάκη, γι” αυτό γίνεται σήμερα η απεργία. Μέσα στο κόλπο και οι Συριζαίοι. Κοροϊδεύουν. Στα ίσα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/egine-ki-afto-kivernitiki-diadilosi-gay-enantion-omofilofilon