Ποιοι και γιατί.

wpid-wp-1447513345432.jpeg

Οι άνανδρες δολοφονικές επιθέσεις σε άμαχους έγιναν από τους συμμάχους των ΗΠΑ – κρατών της ΕΕ και αυταρχικούς Σεΐχηδες. Οι αιτίες είναι πολλές και δεν μπορούν να αναλυθούν τώρα σε τόσο μικρό άρθρο. Επιγραμματικά αναφέρουμε το ρατσισμό, τη θρησκευτική καπηλεία – φανατισμό, τον ιμπεριαλισμό, δηλαδή όλα τα γνωρίσματα του καπιταλισμού, συστήματος που προωθεί την εκμετάλλευση και την αδικία.
Το ποιοι το έκαναν είναι ολοφάνερο: Η συμμορία των μισθοφόρων – δολοφόνων, που εξοπλίστηκε – εκπαιδεύτηκε – χρηματοδοτήθηκε και οργανώθηκε από το ΝΑΤΟ με σκοπό να γίνει η αφορμή επέμβασης στη Μ. Ανατολή. Ηθικοί αυτουργοί είναι οι δήθεν έκπληκτοι Πρόεδροι των ΗΠΑ – Γαλλίας και οι σύμμαχοί τους, διότι έδωσαν όπλα και χρήματα σε ανισσόροπους εγκληματίες. Το Νταές (ISIS) είναι το δικό τους τέρας, ο δικός τους Frankenstein που τώρα στρέφεται εναντίον τους. Είχαμε τονίσει πολλές φορές πως τέτοια καθάρματα είναι εντελώς ακατάλληλοι για σύμμαχοι.
Πέρα από το προφανές, την προσπάθεια να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες απώλειες, το γιατί έγινε αυτό είναι βαθύτερο. Κατ’ αρχήν στο Παρίσι δεν επιτέθηκαν μετανάστες αλλά Γάλλοι πολίτες. Μουσουλμάνοι ναι, αλλά χτύπησαν αδιακρίτως. Κάτι σημαντικό που διαφεύγει της προσοχής και αποσιωπάται είναι η επίσης άνανδρη και ύπουλη τρομοκρατική επίθεση των φασιστών μισθοφόρων κατά της Σιτικής Hezbollah στο Λίβανο, όπου σκοτώθηκαν 43 και τραυματίστηκαν πάνω από 200 άνθρωποι.
Και είναι ακριβώς οι μουσουλμάνοι Σιίτες μαζί με τους Κούρδους μαχητές που αυτή τη στιγμή κατατροπώνουν τους κατσαπλιάδες του ISIS μαχόμενοι στο πλευρό του ηρωικού Συριακού στρατού. Η αντιπαράθεση ΔΕΝ είναι θρησκευτική, είναι πολιτική, από την αρχή ήταν αγώνας κατά του φασισμού και γι αυτό από την αρχή ήμασταν κατά των επεμβάσεων που έτρεφαν τους φανατικούς.
Ο ISIS στα πεδία των μαχών ηττάται. Διαλύεται το κατασκεύασμα των αποκτηνωμένων Σεΐχηδων που εφαρμόζουν τα πιο απάνθρωπα μέτρα καταστολής ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις ίδιες τους τις χώρες. Ενδεικτικά οι σύμμαχοι των ΗΠΑ Σαουδάραβες, αποκεφάλισαν επίσημα (εφαρμόζοντας τη θανατική ποινή) περισσότερους από ότι το Ισλαμικό κράτος! Μαστίγωσαν γυναίκα που βιάστηκε, γιατί μίλησε στα ΜΜΕ! Αλλά αυτοί δεν είναι τρομοκράτες για το ΝΑΤΟ…
Ο ISIS είναι οι φασίστες του Ισλάμ. Έχουν ανάγκη τους φασίστες της Δύσης. Ο μόνος τρόπος να διατηρήσουν επιρροή μετά τις συντριπτικές τους ήττες στα πεδία των μαχών, είναι να δημιουργήσουν χάσμα μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Ο πυρήνας της συμμορίας είναι Ευρωπαίοι, που πήγαν στη Συρία με την ανοχή, αν όχι τη βοήθεια, των κυβερνήσεων της ΕΕ, για να λεηλατήσουν και να ρίξουν τον Άσαντ. Τώρα, επειδή νικήθηκαν εκεί, θα επιστρέψουν με τις τσέπες γεμάτες λάφυρα και χέρια γεμάτα αίμα…
Ο διαχωρισμός, ο ρατσισμός, ο τρόμος είναι τα όπλα των πλιατσικολόγων σαδιστών. Η τρομοκρατική επίθεση στην ουσία έχει αυτό το σκοπό: Την καλλιέργεια καχυποψίας και μίσους , το τοίχος μεταξύ των ανθρώπων, που θα διευκολύνει στη στρατολόγηση νέων μελών. Είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεχίσουν οι φασίστες να υπάρχουν.
Στη Συρία η ήρωες της Hezbollah διέσπασαν τις άμυνες των εγκληματιών στο Χαλέπι. Οι Κούρδοι μαχητές του PKK καταφέρνουν συντριπτικά χτυπήματα στο Βορρά απελευθερώνοντας τη μια μετά την άλλη πόλεις του ανεξάρτητου πλέον Κουρδιστάν. Το ΝΑΤΟ έχανε το παιχνίδι. Ήταν σίγουρο, πως θα έκαναν κάτι τέτοιο, για να δοθεί η αφορμή να σταλούν στρατεύματα, ώστε να προστατεύσουν το δημιούργημα τους. Αλλά δε θα προλάβουν. Οι στρατιώτες του Άσαντ πήραν φαλάγγι τα καθάρματα και προελαύνουν σε όλα τα μέτωπα. Η μάχη στη Συρία θα είναι νικηφόρα για την ανθρωπότητα κατά των φασιστικών τεράτων.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2015/11/blog-post_488.html