Τους «Πυρήνες του Φραπέ» Πέτρο Λάμπρου και Θόδωρο Μιχόπουλο εντόπισε ο «Τύπος»

wpid-wp-1447534783337.jpeg

Ολοι οι πρωθυπουργοί συνηθίζουν να έχουν στο Μαξίμου ένα «παιδί» για τις «ειδικές αποστολές».

Συνήθως αυτά τα «παιδιά» δεν είναι από τα πλέον έξυπνα. Θυμηθείτε πόσο ρόμπα είχε γίνει ο ντελιβεράς Γιάννης Ανδριανός όταν έσπευσε στο «Χίλτον» να παραλάβει από τον Θέμο Αναστασιάδη το περίφημο DVD με την τσόντα του Ζαχόπουλου.

Επικίνδυνα εκτεθειμμένος ήταν και ο Γιάννης Αγγέλου σε υποθέσεις όπως εκείνη του Βατοπεδίου αλλά και των Υποκλοπών-τότε που ο Βουλγαράκης του είχε κλείσει το ραντεβού με τον Κορωνιά.

Ρόμπα είχε γίνει και ο Μπαλτάκος όταν βρέθηκε παγιδευμένος στο VIDEO του Κασιδιάρη με αποτέλεσμα να εκθέσει άγρια και τον Σαμαρά.

Κεντρικό ρόλο (όπως δείχνει και η σχετικό φωτό) στις αναθέσεις «ειδικών αποστολών» έχει αναθέσει ο Αλέξης Τσίπρας στον πρώην διευθυντή του γραφείου του δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο.

Ο Θοδωρής βέβαια έχει (λόγω επαγγελματικής διαστροφής) την περιέργεια στο DNA του.

Ολοι οι δημοσιογράφοι την έχουν, μη σεβόμενοι το ρητό που θέλει την περιέργεια να σκότωσε τη γάτα.

Ένα φεγγάρι ο Θοδωρής αναζητούσε (για τις ανάγκες του ρεπορτάζ) τους τρόπους που λαμόγια-συμπολίτες μας έβγαζαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό χωρίς να έχουν φορολογηθεί στην Ελλάδα.

Τώρα που ο Θοδωρής είναι πλέον συνεργάτης του τσάρου της Οικονομίας, είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα πιέσει αφόρητα τον υπουργό να εντοπισθούν επιτέλους τα εγχώρια λαμόγια που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό (κάπου στα 250 δις ευρώ υπολογίζονται τα «ελληνικά» κεφάλαια που ησυχάζουν σε τράπεζες και θυρίδες της αλλοδαπής), μπας και σωθεί η παρτίδα αντί να πετσοκόβουν τις συντάξεις του ΟΓΑ.

Για την ώρα ο Θοδωρής ανέθεσε-όπως δείχνει η φωτό ντοκουμέντο του EΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ-στον εαυτό του να επικοινωνήσει με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Λάμπρου ο οποίος συνομιλούσε με τους Πυρήνες της Φωτιάς.

Οι Πυρήνες έλουζαν τον Πέτρο Λάμπρου με ερωτόλογα για τον Γιάννη Πανούση.

Κανείς δεν πιστεύει ότι ο Θοδωρής συνάντησε τον σύντροφο Λάμπρου καθ΄ υπόδειξη του Μαξίμου.

Ο Θοδωρής είναι τόσο χαβαλές και (λόγω δουλειάς) κουτσομπόλης, ώστε δεν είχε ανάγκη οδηγίας για να περάσει ένα συναρπαστικό δίωρο με τον σύντροφο Λάμπρου.

Ο Μιχόπουλος υπήρξε επί μακρόν ο αρχισυντάκτης της Πόπης Τσαπανίδου και ο άνθρωπος που την μύησε στο κοινωνικό κουτσομπολιό.

Η Πόπη πριν γνωρίσει τον Μιχόπουλο έκανε μεγάλες-σοβαρές δημοσιογραφικές έρευνες.

Εάν κάποιοι είχαν βάλει «κοριούς» στην φραπεδοσυνάντηση Μιχόπουλου-Λάμπρου σίγουρα θα απόλαυσαν σπαρταριστούς διαλόγους από τους δύο (γεννημένους) Πυρήνες του Φραπέ.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

http://kourdistoportocali.com/post/48188