Mαλλον προετοιμάζονται για συμμετοχή στην Συριακή πίτα.

wpid-wp-1447530814854.jpeg

Όπως μετέδωσε το BFMTV, εντοπίστηκαν δύο από τους οκτώ βομβιστές αυτοκτονίας  στο Παρίσι.
Ένας λένε είναι ένας Γάλλος πολίτης, που αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, και λογικά όταν ο ΟΛΑΝΤ λέει ότι θα τους χτυπήσει μέσα στο σπίτι τους εννοεί να βομβαρδίσει την… Γαλλία. 
Είχε ήδη βρεθεί στο σώμα ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας στο Stade de France ένα συριακό διαβατήριο. Οι ερευνητές προσπαθούν να καθορίσουν εάν το συριακό διαβατήριο και ψεύτικο και αν αντιστοιχεί με τον άνθρωπο που κατείχε. Τα αποτυπώματα του DNA θα συγκριθούν με τη βάση δεδομένων των υπόπτων. Τώρα πως γίνετε καμικάζι να έχει το διαβατήριο μαζι του; Mάλλον φοβόταν μην τον σταματήσει η τροχαία για έλεγχο. Σε έναν άλλον λένε βρέθηκε Αιγυπτιακό διαβατήριο και ειχε πάει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος. Είναι δηλαδη απο τους «πρόσφυγες» της Τασίας. 
Αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για ένα αυτοκίνητο με βελγικές πινακίδες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο κομάντος να  έφτασαν από το εξωτερικό, αλλά δεν «αποκλείουν την παρουσία ντόπιων τρομοκρατών.
Ένας μάρτυρας της επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών Bataclan ανέφερε ότι ένας από τους τρομοκράτες ήταν λευκός και έμοιαζε με …Ευρωπαίο. Δηλαδή λευκοί είναι μόνο οι Ευρωπαίοι; Oι …Αμερικανοί είναι όλοι …μαύροι; 
Από την Ελλάδα και μάλιστα τον περασμένο Οκτώβριο είχε περάσει τουλάχιστον ο ένας από τους οκτώ δράστες των πολλαπλών τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 167 άτομα και να τραυματιστούν 300.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr o ένας εκ των οκτώ δραστών των χθεσινών τρομοκρατικών επιθέσεων είχε φθάσει στη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου μαζί με ακόμη 70 παράνομους μετανάστες και είχε συλληφθεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε μαζί του διαβατήριο και ότι κατεγράφη και ταυτοποιήθηκε στο hotspot του νησιού. Δύο ημέρες αργότερα έφυγε από τη χώρα μας και προφανώς, όπως προκύπτει από τις εξελίξεις, κατευθύνθηκε στη Γαλλία.

Σημειώνεται ότι οι γαλλικές αρχές ζήτησαν από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της συνεργασίας τους μετά τις χθεσινές τρομοκρατικές επιθέσεις, να ελέγξει αν έχουν περάσει από την χώρα μας 10 συγκεκριμένα άτομα,  δίνοντας έμφαση σε δύο εξ αυτών, που τους απασχολούσαν στο πλαίσιο των ερευνών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η απάντηση των ελληνικών αρχών ήταν θετική ως προς τα δύο ονόματα,  ότι δηλαδή ναι και τα δύο αυτά άτομα έχουν περάσει από την Ελλάδα. Tο ένα άτομο, το οποίο μάλιστα είχε περάσει από τη χώρα μας τον Οκτώβριο είναι δράστης των επιθέσεων, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση του δεύτερου ατόμου.

Λες ρε γαμώτο ο ΟΛΑΝΤ να βομβαρδίσει την Μυτιλήνη και τα άλλα νησιά  που έχουν γίνει «σπίτια» των τρομοκρατών – προσφυγων κατά την Κυρά Τασία;

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

image

http://ixnos.blogspot.com/2015/11/m.html