ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 15 Νοεμβρίου

wpid-wpid-savedpicture-2015626819248.jpg

1863:

image

Υπογράφεται η Συνθήκη μεταξύ Ρωσίας, Αυστρίας, Γαλλίας, Πρωσίας και Αγγλίας, δια της οποίας η τελευταία παραιτείται των Ιονίων Νήσων, τα οποία παραχωρούνται στην Ελλάδα.

1900:

image

Ο φοιτητής της Νομικής Παπαδάκης από τη Σητεία αποπειράται να σκοτώσει με περίστροφο τους καθηγητές του Γεώργιο Αγγελόπουλο (Διοικητικού Δικαίου) και Αλκιβιάδη Κρασσά (Αστικού και Ρωμαϊκού Δικαίου), επειδή του έβαλαν χαμηλό βαθμό στα μαθήματά τους κατά τη διάρκεια των πτυχιακών εξετάσεων.

1904:

image

Ο Κινγκ Ζιλέτ πατεντάρει την πρώτη ξυριστική λεπίδα που φέρει το όνομά του (Gillette).

1964:

image

Παραιτείται ο αναπληρωτής υπουργός Συντονισμού, Ανδρέας Παπανδρέου, λόγω διαφωνίας με τον πατέρα του πρωθυπουργό, Γεώργιο Παπανδρέου, αλλά και των κατηγοριών μερίδας του Τύπου για χαριστικές αναθέσεις έργων.Στις εναντίον του επιθέσεις πρωτοστατεί η εφημερίδα «Ημέρα» του Τζώρτζη Αθανασιάδη και «Ελευθερία» του Πάνου Κόκκα, που διατηρεί φιλικούς δεσμούς με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Περισσότερα…http://feedproxy.google.com/~r/sansimeragr/frontpage/~3/zYUEkBnu3jE/1511