Απεργεί και διαδηλώνει κι η τρόικα σήμερα!

wpid-wp-1447338057881.jpeg

♦ Εντάξει, αυτό δεν το περιμέναμε με τίποτα! Απεργεί σήμερα και η τρόικα και μας καλεί όλους -να μη λείπει κανένας- στη διαδήλωση στην Κλαυθμώνος εναντίον της!!

♦ Εβαλα κιόλας δύο θαυμαστικά, αν και σπάνια -έως ποτέ- τα χρησιμοποιώ γιατί έμαθα τόσα χρόνια να μη με εκπλήττει τίποτα στην πολιτική και δεν πρέπει να τα χαραμίζουμε έτσι τα σημεία της στίξεως.

♦ Χρησιμοποίησα ένα ολόκληρο θαυμαστικό χθες όταν έγραψα έκπληκτος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ στη διαδήλωση στην Κλαυθμώνος!

♦ Δεν το έγραψε και δεν το μετέδωσε κανένα άλλο ΜΜΕ γιατί πίστευαν ότι είναι μία από τις γνωστές κρυάδες μου. Αλλά ότι θα το έκανε ακόμα και αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα μιλάνε όλοι γι” αυτό το θέμα. Ας πρόσεχαν.

♦ Την είδηση όμως που σας μπουμπουνίζω τώρα, ότι κατεβαίνει δηλαδή σε απεργία-διαδήλωση η τρόικα, δεν θα την πίστευε ποτέ κανείς με τίποτα! Με τίποτα! Το γράφω και τρίτη φορά. Με τίποτα!

♦ Κι όμως, η τρόικα-θεσμοί θα είναι σήμερα επικεφαλής της μεγάλης πορείας. Κατασκεύασαν μάλιστα στο δωμάτιο της Βελκουλέσκου ένα πολύ μεγάλο πανό που θα το κρατάνε στα τέσσερα άκρα του -θα είναι άλλο δηλαδή από «τα τέσσερα» στο οποίο μας έχουν συνηθίσει.

♦ Ο Τσίπρας λείπει στη Μάλτα για δουλειές, όμως υπάρχει ο γίγας Τσακαλώτος που θα είναι δίπλα στους τροϊκανούς, οι οποίοι θα έχουν βέβαια και ντουντούκες και θα μας ξεκουφάνουν.

♦ Θα είναι παρόντες βέβαια και οι Σαμαράς-ΓΑΠ γιατί έχουν πετύχει κι αυτοί από ένα Μνημόνιο, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια να είναι και ο Βενιζέλος για να μην παραπονεθεί.

♦ Οι δανειστές απαιτούν σήμερα στη συγκέντρωση:

1. Την προστασία της πρώτης και τελευταίας κατοικίας.

2. Αξιοπρεπείς μισθούς της πείνας.

3. Συντάξεις που να μπορούμε να αγοράζουμε και σοκολάτες ακόμα.

4. Υγεία να έχουμε για να λέμε την «υγειά μας να “χουμε».

5. Να έχει ο θεός καλά τον Πανούση γιατί δουλεύουν αυτοί ήσυχα στο «Χίλτον».

6. Για τον Φίλη και τους Πόντιους το ξεχάσαμε αυτό. Κάθε θαύμα στην Ελλάδα και κάθε δήλωση κρατάει τρεις μέρες.

7. Στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας δεν θα αναφερθούν. Με τρία ευρώ εισιτήριο στην κάλπη δεν συμφέρει με τίποτα να ψηφίσεις.

♦ Τα συνθήματα της τρόικας που θα ακουστούν σήμερα στην Κλαυθμώνος είναι:

1. Το κάθε σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

2. Λαέ πολέμα, σου πίνουμε το αίμα.

3. Ενα – δύο – τρία – πολλά Μνημόνια.

4. Πω πω πω, τι Μνημόνιο είναι αυτό.

5. Και τώρα μπορείτε – να πά” να δανειστείτε.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

http://www.efsyn.gr/arthro/apergei-kai-diadilonei-ki-i-troika-simera