H Mαρία ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ έκλεψε την παράσταση στο δελτίο του ΑΝΤ1

IMG_1003-1024x768

Η Μαρία Σαράφογλου καραδοκεί.

Μπορεί να μην είναι η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου του ΑΝΤ1 αλλά έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της και τα άψογα αγγλικά της στην συνέντευξη με τον υποψήφιο Αμερικανό πρέσβη στην Ευρωπαική Ενωση, Τεντ Μάλοκ, ο οποίος μίλησε στη Μαρία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου δεν είπε το όνομά της προαναγγέλωντας την συνέντευξη παρά μόνο στο κλείσιμο. Οσο για το περιεχόμενο της συνέντευξης σύμφωνα με το δελτίο τύπου που λάβαμε από το κανάλι:

Η Ελλάδα θα χρειαστεί το ΔΝΤ ακόμα και εκτός ευρώ, δηλώνει ο υποψήφιος Αμερικανός πρέσβης στην Ευρωπαική Ενωση, Τεντ Μάλοκ, μιλώντας αποκλειστικά στον Αντέννα.

Ο Μάλοκ υποστηρίζει πως η χώρα μας πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ και να επαναχαράξει τη δημοσιονομική και νομισματική πολιτική της και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει, είναι να αποφύγει τη σύγκρουση με τους πιστωτές της Ευρωζώνης και να συμφωνήσει ένα νέο πρόγραμμα με το ΔΝΤ έως ότου ανακτήσει την οικονομική ανεξαρτησία της και βγει στις αγορές.

Ο Μάλοκ εκτιμά πως η λειτουργία της ευρωζώνης προκαλεί πολιτική αποσταθεροποίηση στα κράτη μέλη που δεν μοιράζονται δίκαια τα οφέλη του ευρώ και προβλέπει πως το ενιαίο ευρωπαικό νόμισμα θα έχει κάποια στιγμή την ίδια ισοτιμία με το δολάριο και η ευρωζώνη θα συρρικνωθεί.

Χαρακτηρίζει επίσης, μεγάλη υπερβολή και βαρύ χαρακτηρισμό το «persona non grata» των Ευρωπαίων, ενώ υπογραμμίζει πως ο Τραμπ δεν δέχεται υποδείξεις για τους πρέσβεις που θα διορίσει ανά τον κόσμο.

IMG_1003-1024x768
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη