Aπίστευτο! Ο Σρόιτερ νίκησε τις ΝΤΑΚΟΤΕΣ του ΑΝΤ1 Λιαρέλη, Μιχελάκη, Χατζηνικολάου

Xatzinikolaou-Spoiter2_h_645_450-1

Απίστευτο! Πέρασε μπροστά ο Σρόιτερ στην τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου της Πέμπτης τόσο στο γενικό, όσο και στο άφραγκο δυναμικό κοινό. Ο Σρόιτερ με τον Βερρύκιο νίκησαν τις γέρικες ντακότες του ΑΝΤ1 Λιαρέλη, Μιχελάκη, Χατζηνικολάου και Μιχάλη Βιολάρη…

Ο ΑΝΤ1 επιχείρησε αντεπίθεση με την μετεγγραφή του Νίκου Χατζηνικολάου εκδιώχνοντας κακήν κακώς τη Χούκλη αλλά ανακαλύπτει έντρομος ότι μόνο αν βάλει την Φαίη Σκορδά να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μπορεί να κερδίσει την πρωτιά.

Καθότι το κοινό του καναλιού που χρωστάει 170.000.000 εκατ. ευρώ θαλασσοδάνειο είναι κοινό Φαίη Σκορδά!

Τα νούμερα της τηλεθέασης έχουν θορυβήσει τους ιδιοκτήτες του καναλιού των Σπάτων-Athens-Greece οι οποίοι αναζητούν απεγνωσμένα το φάρμακο σε μια εποχή που η ιδιωτική τηλεόραση αφήνει αδιάφορο το πιο δημιουργικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Tην ίδια στιγμή ο Μαρινάκης σκέφτεται ότι γλίτωσε τα λεφτά του και ο Γιάννης Κουρτάκης ανοίγει σαμπάνιες καθότι δεν φορτώθηκε το μαγαζί το νέο ημερήσιο εκδοτικό εγχείρημα των Κουρή-Χατζηνικολάου!

Στο μεταξύ και τα Νέα του Σκάι συναγωνίζονται στις χαμηλές τηλεθεάσεις το δελτίο του Epsilon. Ενα κανάλι με τέτοιο δημοσιογραφικό επιτελείο δεν μπορεί το δελτίο του να έχει τηλεθέαση 13,5%!

Σε λίγο θα συναγωνίζεται την ΕΡΤ της ένδοξης Νατάσας Γιάμαλη!

Από την Μιμή στην Νατάσα το κρατικό κωλοχανείο…

AlphaAlpha Κεντρικο Δελτιο Ειδησεων 19,7%
Ant1Ant1 ANT1 News 19,5%
StarStar STAR News 18,6%
ΣΚΑΙΣΚΑΙ Τα Νεα του ΣΚΑΙ 13,5%
Epsilon TVEpsilon TV Live News 6,3%
ΕΡΤ1ΕΡΤ1 Κεντρικο Δελτιο Ειδησεων 2,6%
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη