Της κακομοίρας στο στούντιο! Άγριος τσακωμός Παπαδάκη- Αδαμίδη με σκληρούς χαρακτηρισμούς

wpid-wp-1447399208259.jpeg

Σφοδρή κόντρα ξέσπασε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μεταξύ του δημοσιογράφου και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιάννη Αδαμίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο κ. Παπαδάκης έδωσε τον λόγο σε έναν τηλεθεατή ο οποίος κατήγγειλε την ΔΕΗ πως του έκοψε το ρεύμα την στιγμή που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι άνεργοι και έχουν να συντηρήσουν τρία παιδιά, ένα εκ των οποίων είναι μωρό.

Τα αίματα άναψαν όταν ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ρώτησε τον πολίτη πόσα χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και αν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσκεμμένα δεν πλήρωνε το ρεύμα.

Τότε ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξω φρενών.

«Δεν σου επιτρέπω, έρχεσαι εδώ με τον παχυλό μισθό σου και κατηγορείς έναν άνθρωπο άνεργο με τρία παιδιά ότι είναι κακοπληρωτής; Δεν το επιτρέπω αυτό» φώναζε ο κ. Παπαδάκης.

Και ενώ τα πνεύματα έδειχναν ότι ηρεμούν ο κ. Αδαμίδης ξανα… φούντωσε την ένταση κατηγορώντας τον δημοσιογράφο ότι προτρέπει τους πολίτες να μην πληρώνουν.

«Εσείς είστε εκπρόσωπος της ΔΕΗ ή των συνδικαλιστών;» ρώτησε ο κ. Παπαδάκης και είπε: «Δεν σας δίνω το δικαίωμα να συνεχίσετε».

«Εσείς στήσατε το παιχνίδι» κατηγόρησε ο κ. Αδαμίδης την εκπομπή σχετικά με τον πολίτη που έβγαλαν στον αέρα.

«Ελάτε να δείτε το μήνυμα και πότε μας το έστειλε ο άνθρωπάκος, που θα μας κατηγορήσετε ότι στήνουμε παιχνίδι» φώναζε ο κ. Παπαδάκης και πρόσθεσε ότι χαίρεται που εκτίθεται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.

«Όλοι έχουμε μια διαδρομή και κρινόμαστε καθημερινά» είπε ο Γ. Αδαμίδης.

«Τι εννοείτε;» φώναζε έξαλλος ο Παπαδάκης.

«Εσείς απολογήστε καθημερινά στην κοινωνία εγώ στους εργαζομένους. Μπορείτε να στήνετε όσο κοινωνικό αυτοματισμό θέλετε», ανέφερε ο κ. Αδαμίδης.

«Έχετε την εντύπωση ότι θα ανεχθούμε εδώ να συνεχίσουμε να ακούμε όλα αυτά που λέτε, κάνετε λάθος. Προπαγάνδα στο κόμμα σας», του είπε και ζήτησε από τους συνεγάτες του να κλείσουν την σύνδεση.

Τότε ο κ. Αδαμίδης κατηγόρησε τον Γιώργο Παπαδάκη για φασισμό.

Τελικά ο κ. Παπαδάκης ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής του για την ένταση και πήγε σε διαφημίσεις.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στις διαφημιστικές εικόνες της ιστοσελίδας.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

http://www.makeleio.gr/?p=479639