Τώρα…. ίδρωσε ο …Τσιπρίσκος .

wpid-wp-1447335318634.jpeg

Επεισόδια τώρα στην Σταδίου. Επίθεση με μολότοφ κατά αστυνομικών από αντιεξουσιαστές στην πλατεία Συντάγματος. Βροχή από μολότοφ και δακρυγόνα – Σπάνε υποκαταστήματα τραπεζών. Απροσπέλαστοι όλοι οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας – Μποτιλιαρίσματα παντού.
Αναρχικοί καίνε αυτοκίνητα και σπάνε βιτρίνες και στην πλατεία Κολοκοτρώνη – Νεαροί επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στο Μουσείο
Επεισόδια ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας.
Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε τρεις αστυνομικούς στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στην οδό Πατησίων, ενώ μολότοφ εκτοξεύονται στην πλατεία Συντάγματος.
Αναρχικοί καίνε αυτοκίνητα και σπάνε βιτρίνες στην πλατεία Κολοκοτρώνη.
Στις 18 χιλιάδες υπολογίζεται ο συνολικός αριθμός των διαδηλωτών σε όλες τις συγκεντρώσεις σήμερα στην Αθήνα στα πλαίσια της Γενικής Απεργίας .

Πηγές τις αστυνομίας ανέφεραν οτι στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πήραν μέρος 10.000 άτομα , 3-4000 στην συγκέντρωση ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ενώ στο ίδιο αριθμό ανεβάζει η αστυνομία τους διαδηλωτές άλλων φορέων στην περιοχή του πολυτεχνείου και άλλων σημείων του κέντρου.

image

Νωρίτερα στην οδό Πατησίων αντιεξουσιαστές εντόπισαν τρεις αστυνομικούς με πολιτικά και αφού τους απομόνωσαν τους επιτέθηκαν και τους ξυλοκόπησαν. Ο ένας από τους τρεις αστυνομικούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομεία ελαφρά τραυματισμένος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Το pitsirikidotnet.gr είναι ανεξάρτητο και βασίζεται μόνο στους αναγνώστες του. Υποστηρίξτε  τις διαφημίσεις μου της Google πατώντας στην εικόνα.. Ευχαριστώ.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

image

image

http://ixnos.blogspot.com/2015/11/blog-post_22.html