ΞΥΠΝΑ και Φύγε επιτέλους! Μας κατέστρεψες όλους!

wpid-wp-1457046344931.jpeg

image

Μια προσεκτική ανάγνωση των ειδήσεων από ψυχρή ματιά και διαπιστώνει κανείς την καταστροφή μας.  Η Ελλάδα αν δεν τελείωσε, τελειώνει.  Αλλά εμάς μας φταίνει πάντα οι άλλοι. Εμείς ποτέ.

Κακός ο Φάιμαν γιατί μας χαρακτήρισε τουριστικό πράκτορα, προκλητικός ο Φίτσο επειδή είπε ότι ήρθε η στιγμή να θυσιαστεί η Ελλάδα.
Και να τα κλάματα. Και να οι τίτλοι στα συστημικά ΜΜΕ για τους κακούς ξένους και ότι «αυτή δεν είναι η Ευρώπη που όλοι ονειρευόμαστε». Γιατί όλοι; Από πότε όλοι; Προσωπικά τουλάχιστον ποτέ δεν την ονειρεύτηκα.

Ο Φίτσο όμως δήλωσε κάτι ακόμη, πως προειδοποιούσαν τον Τσίπρα να φυλάξει τα σύνορα αλλά αυτός αναρωτιόταν με το μπλαζέ του ύφος αν έχει η θάλασσα σύνορα. Τώρα όμως τηλεφωνεί σα χεσμένος στο Λεβέντη!

Ο Αλέξης Τσίπρας καταστρέφει την Ελλάδα ή μάλλον αποτελειώνει ότι είχε απομείνει και (κάνει πως) δεν το αντιλαμβάνεται.

Οι μόνοι που ζουν καλά είναι υποψήφιοι των ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ που προσλαμβάνονται ως σύμβουλοι και μετακλητοί. Και επειδή δεν πρέπει να μας φταίνε πάντα οι άλλοι, οφείλουν πρώτα από όλα όσοι στήριξαν την άνοδο του Τσίπρα στην εξουσία, να ζητήσουν συγγνώμη, όπως συγγνώμη οφείλουμε και όλοι όσοι κάναμε με την όποια δύναμη έχουμε, ότι μπορούσαμε μέσα από το διαδίκτυο ώστε να ανατραπεί η τότε κυβέρνηση ελπίζοντας ότι κάτι ίσως αλλάξει, πως δεν υπήρχε παρακάτω. Κάναμε λάθος.

Τελικά πάντα υπάρχουν χειρότερα.

Υπήρχε μάλιστα ένας εξαιρετικός μπλόγκερ, ο Μαζέστιξ με το τοίχο-τοίχο, ο οποίος αισθάνθηκε τέτοια ενοχή ώστε παράτησε το γράψιμο.

Ωστόσο εμείς είχαμε από τις πρώτες ημέρες επισημάνει ότι το ίδιο το διαδίκτυο δε θα παρέξει περίοδος χάριτος ή ανοχής ακριβώς διότι ο σημερινός πρωθυπουργός ήθελε τις εκλογές, τις προκάλεσε και για αυτό έπρεπε να κόψει το λαιμό να μην πάει τίποτε λάθος.

Εκεί πχ που η οικονομία είχε πιάσει μια κανονικότητα, δηλαδή ρολάριζαν όσοι είχαν επιβιώσει, αποτελειώθηκαν όλα με τα capital controls και την εξοντωτική φορολογία αλλά ο ανόητος άνθρωπος, αυτός δηλαδή που στερείται νοός, βαυκαλίζεται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, που αυτός προκάλεσε, εμείς (ξανα)πληρώσαμε και τα χρήματά μας παραμένουν κατασχεμένα!

Όσοι μπορούν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα είτε βιολογικά είτε επαγγελματικά, το κάνουν.

Στα Εθνικά θέματα; Η Αλβανία μας πάει στη Χάγη για τους τσάμηδες, τα Σκόπια μας κλείνουν τα σύνορα και διαβάσαμε ότι άνοιξαν πυρ σε ελληνικό έδαφος και η Τουρκία εκτός από σουρωτήρι του εναέριου χώρου μας, έχει σε διαρκή εξέλιξη τη σύγχρονη απόβαση της Νορμανδίας.

Ο έλληνας αν. υπουργός Ξυδάκης δίνει συνέντευξη και αποκαλεί τα Σκόπια, Μακεδονία ενώ βλέπει θετική την επιμιξία με το ισλάμ. Παραδώσαμε το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ γιατί εμείς είμαστε ανίκανοι, λέμε, να φυλάξουμε τα σύνορά μας.

Με δύο κουβέντες; Κατά διαόλου.

Και ερχόμαστε στο προσφυγικό / λαθρομεταναστευτικό.

Δεν υπάρχει καμία κακιά Ευρώπη. Υπήρχαν ανόητοι άνθρωποι που:

- έλεγαν ότι όποιος εισέρχεται στη χώρα και δηλώνει «πρόσφυγας» θα του χορηγείται άδεια παραμονής 6 μηνών,

- έκλειναν ορθά την Αμυγδαλέζα αλλά αντί να απελάσουν τους έγκλειστους, τους αμόλυσαν στην Ομόνοια

- απειλούσαν ότι θα γεμίσουν το Βερολίνο τζιχαντιστές

Το Αιγαίο ήταν και παραμένει το καλύτερο σύνορο αλλά η μη τήρηση των νόμων εδώ και η τήρησή τους στη Βουλγαρία όπως κατ” ουσίαν δήλωσε ο σύριος γιατρός επέφεραν αυτό το αποτέλεσμα.

Εμείς πνίγουμε παιδιά στο Αιγαίο. Εμείς είπαμε, ελάτε. Και ήρθαν όλοι, από όλο το Μαγκρέμπ και όχι μόνο τη Συρία. Κανένας πόλεμος δε φταίει. Ο πόλεμος είναι πέντε χρόνια τώρα, ούτε υπήρχε ιδιαίτερη εξέλιξη όταν άρχισε η έκρηξη των αφίξεων, πλην της υπουργοποίησης της Τασίας. Και είδαμε πως τα έκανε. Όπως είναι η ίδια.
Διαβάστε επίσης: ΕΠΤΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ για το μεταναστευτικό αλλιώς ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Εμείς τους φέραμε και τώρα δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε διότι τελικά δεν «εξαφανίζονται».

Είδατε τα ρεπορτάζ στην Ειδομένη; 3.000 μερίδες σούπα, νερό δηλαδή, για 12.000 κόσμο. Η Τουρκία μόνο παίρνει χρηματοδότηση για να προκαλεί αυτό το κακό και για ένα πόλεμο που η ίδια ακόμη υποδαυλίζει.

Από την άλλη αναπτύσσονται παραβατικές συμπεριφορές. Η πείνα γεννά έγκλημα. Ο γέροντας έβλεπε να του κλέβουν αυτές τις ημέρες 1,5 τόνο ξύλα και όλο το κοτέτσι.

Αυτός τι φταίει;

Τι θα γίνει όταν κάποιος άλλος, πιο νέος, θα αντιδράσει βλέποντας 2-3 αφγανούς να εισβάλλουν στην ιδιοκτησία του;

Πώς θα…εκτονωθούν αυτοί οι άνθρωποι, νεαρής κατά βάση ηλικίας, και με μια κουλτούρα αντιμετώπισης του άλλου φύλου ως αντικειμένου;

Στην πλατεία Βικτωρίας αφγανοί πλακώνονται μεταξύ τους ακόμη και όταν τους πηγαίνουν πράγματα. Άλλοι πάλι δικοί μας, αρρωστημένοι, ψωνίζουν κόσμο με 10-15 ευρώ. Κάντε μια παύση δύο λεπτά κι αναρωτηθείτε.
Κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι οι οποίοι, αγνοώντας παράλληλα όλους τους πιθανούς κινδύνους, εκμεταλλεύονται τη δυστυχία προσφύγων και παρανόμων μεταναστών και τους γαμάνε (ή το ανάποδο) στην κυριολεξία!

Τι χώρα κατάντησε πια αυτή η Ελλάδα να γεννά τέτοιες ψυχές; Τους φέραμε, τους παγιδεύσαμε, ξέρουμε ότι άνα πάσα στιγμή μπορεί να εκραγούν και τους πηδάμε κι από πάνω!

Και μέσα σε όλα σου βγαίνει ένας Μουζάλας με τα μαντήλια και τα φουλάρια του να μας πει ότι γινόμαστε αποθήκη, πως θα μείνουν 100.000 εδώ και κατάσχει τις υποδομές που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός, επ’αόριστον.

Οργάνωση; Καμία. Ποιοι είναι σιίτες; Ποιοι σουνίτες; Όσοι είναι πραγματικοί πρόσφυγες, τι άποψη έχουν για τον πόλεμο στη χώρα τους; Υποστηρίζουν τους τακφιριστές, δηλαδή τους ορθόδοξους σουνίτες που κόβουν κεφάλια ή τη νόμιμη κυβέρνηση;

Και τώρα τι θα κάνει η κυβέρνηση; Έφερε εδώ με τις πράξεις της δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων και θα τους περιφέρει; Τους έφερε για να τους φυλακίσει; Κι αν εξεγερθούν; Έπαιξε μαζί τους και τώρα τα μωρά κλαίνε στους καταυλισμούς τρώγοντας σούπες (βρασμένο νέρο).

Έπαιξε με την χρεοκοπημένη Ελλάδα φορτώνοντάς της από το πουθενά ένα ακόμη τεράστιο πρόβλημα και παίζει στα ζάρια την πληθυσμιακή και εθνική της αλλοίωση με ένα στοιχείο (ισλάμ) που δεν αφομοιώνεται και είναι εντελώς ενάντιο απέναντι στην κουλτούρα μας. Δείτε τι συμβαίνει στην Ευρώπη.

Λύσεις υπάρχουν;

Ναι υπάρχουν μολονότι τα περιθώρια έχουν πλέον στενέψει επικίνδυνα πριν ζήσουμε ακρότητες. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε τους ανθρώπους που θα αποφασίσουν από τη μια πλευρά να σώσουν τη χώρα και από την άλλη να μην εξαπατούν / παγιδεύουν πρόσφυγες και εξαθλιωμένους. Ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην αντιπολίτευση.

Όπως υπάρχουν και χειρότερα. Ποια είναι αυτά; Θα τα δούμε στην πράξη.

Του Στρατή Μαζίδη

image